RASPAD SISTEMA NA DAN ODLUČUJUĆE UTAKMICE! Fudbalska reprezentacija Srbije zbog GLUPOSTI ostala čak i bez baraža!

Autor:

Sport

13.11.2021

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlo je okruglo 10 godina od meča Srbije i Slovenije u kvalifikacijama za EURO 2012. godine. Naime, "orlovi" su tog 11. oktobra 2011. doživeli poraz u Ljubljani (1:0) i tako ostali bez plasmana na veliko takmičenje.

Republika

Foto: Starsport

Grb Fudbalskog saveza Srbije

Uprkos lošem startu kvalifikacija i porazu od Estonije u Beogradu (3:1), Srbija je te godine imala šansu da pobedom nad Slovenijom u poslednjem kolu kvalifikacija izbori baraž, međutim, na našu žalost doživeli smo težak poraz.

Prvo je Dare Vršić na isteku prvog dela sa skoro pola terena lobovao Željka Brkića, da bi u nastavku meča kapiten naše selekcije Nemanja Vidić promašio penal, šutiravši mlako u Samira Handanovića.

 

 

Sve je išlo po zlu te noći po četu Vladimira Petrovića Pižona, stoga, ništa više osim poraza nije bilo za očekivati. Gluposti su nas koštale evropskog šampionata te večeri na kome inače nismo bili preko 20 godina...

Nakon te utakmice Nemanja Vidić se oprostio od nacionalnog dresa.

Srbija je tada nastupila u sledećem sastavu: 

Srbija: Jorgačević, Vidić, Ivanović, Subotić, Kolarov, Ninković (Milijaš 72'), Petrović (Pantelić 51'), Tošić, Stanković, Jovanović (Krasić 57’), Mrđa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading