NAMEŠTAO MEČEVE, A SADA SUDI ZVEZDI: Kontroverzni arbitar delegiran za meč u Tiraspolju!

Autor:

Sport

05.08.2021

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Feliks Cvajer, kontroverzni nemački arbitar, delegiran je za glavnog sudiju na susretu Šerifa i Crvene zvezde u Tiraspolju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Feliks Cvajer

Cvajer je sudija sa zavidnim stažom, UEFA ima veliko poverenje u njega, iako su ga od početka karijere pratile kontroverze.

Cvajer je 2005. godine bio umešan u skandal oko nameštanja utakmica čiji je glavni akter bio sudija Robert Hoizer i tom prilikom suspendovan je na šest meseci, pošto je dokazano da je prihvatio mito od 300 evra.

Republika

Foto: Starsport

 

Poslednja u nizu afera je bila je vezana za suđenje na susretu Čelsija i Rena u okviru Lige šampiona kada je optužen od strane dela javnosti da je odlukama znatno pomogao londonskom klubu da stigne do pobede. Domaćni je taj susret dobio sa 3:0, a mrežu Francuza načeo je Verner, dvostruki strelac sa bele tačke. Drugom jedanaestercu prethodio je i crveni karton koji je dobio Estevao.

Cvajeru će pomoćnici uz aut-linije u Moldaviji će mu biti sunarodnici Rafael Foltin i Štefan Lup.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading