VELIKI UDARAC ZA KUMANA: Nije mi pružio apsolutno ništa, bio sam nesrećan i nezadovoljan...

Autor:

Sport

20.08.2020

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Votforda Đerar Deulofeu nema baš najbolje mišljenje o novom treneru Barselone Ronaldu Kumanu sa kojim je kratko sarađivao u Evertonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đerar Delofeu u dresu Barselone

Đerar Delofeu rekao je da nikada nije uspeo da izgradi dobar odnos sa Ronaldom Kumanom tokom perioda u kome su zajedno bili u Evertonu.

Delofeu nije baš siguran da će Kumanov dolazak na Nou Kamp doneti nešto dobro Barseloni.

- O Kumanu mogu da govorim na osnovu ličnog iskustva, a i tako imam malo toga o njemu da vam kažem- rekao je Delofeu za radio Katalonija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronald Kuman

- Nije mi pružio apsolutno ništa, bio sam nesrećan i nezadovoljan. Tražio sam da odem i otišao sam u Milano. Videćemo kako će biti na Nou Kampu. Iskreno, uopšte me ne zanima situacija u Barseloni. Godinama u klubu nemaju strpljenja za La Masiju. Ako mladim igračima daš šansu oni se lako priviknu na stil prvog tima. Bilo nas je mnogo koji smo stizali odatle, ali niakda nam nisu dali šansu, nije bilo strpljenja. Biće promena sigurno, ali kasne godinama sa tim- zaključio je Delofeu.

 

 

 

Delofeu je odigrao samo 23 utakmice za prvi tim Barselone koja ga je slala na brojne pozajmice pre nego što je prodat Evertonu. Sada ga čeka sezona u Čempionšipu u koji je ispao sa Votfordom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading