Zvezdin remont: Mete Prijović, Katai, Tedić i Kuzmanović!

Autor:

Sport

15.06.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspon Crvene zvezde i povratak u evropsku elitu bazirao se na jakom jezgru domaćih igrača koji su pod komandantskom palicom trenera Vladana Milojevića na terenu delovali kao spartanska vojska. Rezultati su stigli plasmanom u Ligu Evrope, a potom i dvaput uzastopno u Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksadndar Katai

Opijeni svetlima velike pozornice rukovodioci kluba sa Marakane počeli su da rasipaju teško stečene novce na skupe strance koji nisu doneli ništa.

Primeri Žandera, Van la Pare, Kanjasa, Garsije i Sanoga (još nije odigrao ni minut u takmičarskim mečevima) idu tome u prilog. Malo besparica, malo svest da je napravljen koncepcijski promašaj naterale su upravu srpskog šampiona da se vrate paroli "Kupujmo domaće".

VRHUNSKA POJAČANJA

Tako je na pomolu Zvezdin remont koji će biti vršen selekcijom vrhunskih domaćih pojačanja, a to su u ovom trenutku Aleksandar Katai, Aleksandar Prijović, Zdravko Kuzmanović i Slobodan Tedić.

Ulogu koju su na temeljima Milojevićeve Zvezde imali Stojković, Savić, Borjan, Krstičić i Rodić sada bi trebalo da preuzme pomenuti kvartet, uz dodatak talenata koji stasavaju na Marakani. To su uostalom i želje aktuelnog trenera Dejana Stankovića. Od pomenutih fudbalera crveno-belima je najlakše da završe posao sa Tedićem. Talentovani napadač stigao bi kao pozajmljeni fudbaler Mančester sitija, koji bi plaćao njegov ugovor, tako da bi to bila vin-vin situacija za sve.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Prijović

Siti bi razigrao svog fudbalera, mladi golgeter dobio bi potrebne minute, a Zvezda sjajnog špica. Zdravko Kuzmanović slobodan je igrač i isticao je da bi voleo da završi karijeru u Zvezdi, a problem bi bila njegova plata jer sigurno ne bi došao u Srbiju da igra "za kikiriki". Sličan je problem i sa Prijovićem, koji u El Itihadu zarađuje 1,2 miliona evra po sezoni.

PITA SE I SUPRUGA

Izvesno je da će napadač raskinuti ugovor sa klubom iz Saudijske Arabije, a ostaje da se vidi da li će Zvezda uspeti da zadovolji njegove finansijske apetite.

Vrata Marakane širom su otvorena za Aleksandra Kataija, koji je, posle rasističkog ispada njegove supruge Tee, otpušten iz Los Anđeles Galaksija. Povremeni reprezentativac Srbije nosio je dres Zvezde od 2014. do 2016. godine i ne bi imao ništa protiv da se vrati u Ljutice Bogdana, ali pita se i njegova supruga.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading