UŽAS U KOLIMA! Taksista “tešio” uplakanu devojku, PA JU JE SILOVAO! Ono što se dešavalo 50 metara od njih zauvek ga je UNIŠTILO

Autor:

Razonoda

14.10.2023

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni u snu nije mogla da nasluti da je ušla u vozilo kojim je upravljao monstrum

UŽAS U KOLIMA! Taksista “tešio” uplakanu devojku, PA JU JE SILOVAO! Ono što se dešavalo 50 metara od njih zauvek ga je UNIŠTILO

Foto: pixabay.com

Bivši taksista, a potom vozač Ubera Keri Kelvin Gasag osuđen je na 10 godina zatvora zbog silovanja devojke koju je prethodno primio u vozilo.

Gasag je u Ki Vestu na Floridi došao na poziv vidno uznemirene i rastrojene devojke koja mu je po ulasku u automobil rekla da je jedva izbegla napad nepoznatog muškarca na ulici.

Ni ne sluteći da je i sam vozač Ubera silovatelj, ona mu se poveravala dok ju je on vozio okolnim putevima tražeći mračnu ulicu ili park gde bi je napao.

Kad je parkirao, brzo ju je izvukao napolje nakon čega je skinuo pantalone. Sve to iz daljine je video turista iz Bostona koji je snimao incident. Potom je pozvao policiju.

- Mogao bih da vam se zakunem da sam upravo bio svedok silovanja. Možete li da pregledate ovaj snimak. I dalje sam na licu mesta - javio je turista policiji Floride, prenosi Majami Herald.

Na snimku se zaista videlo, doduše mutno, da je vozač Ubera gurao devojku ka doku dok se ona opirala.

Republika

Foto: wplg printscreen

Gasag je snimljen u trenutku kada je navlačio bermude

Devojka bez majice i pantalona na sebi uspela je da se posle nekoliko minuta otrgne silovatelju i potrčala je u drugom pravcu dok je on navlačio pantalone i osvrtao se da li ga je neko video.

Taj snimak turiste koji se u pravi čas pojavio u daljini bio je krucijalni dokaz tužiocima da podignu optužnicu protiv Gasaga. Njega pak, nisu uspeli da pronađu pune dve godine.

Svestan da je bilo ljudi u daljini koji su mogli da ga vide, on je sledećeg dana napustio Uber i odselio se iz grada.

Slučaj je zbog pandemije koronavirusa potrajao nekoliko meseci dok vozač Ubera nije osuđen. Na sudu je priznao zločin dodavši kako se sažalio na devojku u kolima, ali da je bila toliko lepa i zgodna da nije mogao da obuzda.

Gasag jeste osuđen na 10 godina zatvora, ali će u slučaju dobrog vladanja već posle pet izađi uslovno na slobodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mumi

14.10.2023 14:14

Covek snimao,ko je tu bolesniji. Boze,spasi svet.