VOCAP UVODI JOŠ JEDNU FUNKCIJU: Ukucate tekst i iskoči vam fotografija!

Autor:

Razonoda

21.04.2024

23:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnicima će biti dovoljno da unesu tekstualni opis nečega u čet, nakon čega će veštačka inteligencija generisati odgovarajuću sliku.

VOCAP UVODI JOŠ JEDNU FUNKCIJU: Ukucate tekst i iskoči vam fotografija!

Foto: pixabay.com

WhatsApp je najavio uvođenje nove funkcije koja će omogućiti korisnicima da stvaraju slike u realnom vremenu na osnovu tekstualnih opisa direktno iz četa. Ova opcija se trenutno nalazi u fazi beta testiranja, a prema informacijama koje je preneo The Verge, proces korišćenja ove funkcije je vrlo jednostavan.

Korisnicima će biti dovoljno da unesu tekstualni opis nečega u čet, nakon čega će veštačka inteligencija generisati odgovarajuću sliku. Ovaj AI model, nazvan Llama 3, predstavljen je nedavno i obećava značajno unapređenje performansi u odnosu na prethodne modele. Llama 3 nije samo sposoban da kreira slike i animacije, već može i da odgovara na pitanja i izvršava određene zadatke na zahtev korisnika.

Llama 3 se ističe svojom sposobnošću da kreira vizuelne sadržaje na osnovu tekstualnih opisa, što predstavlja značajan tehnološki napredak. Ovaj AI model obećava da će korisnicima pružiti potpuno novi način komuniciranja putem WhatsApp platforme, omogućavajući im da brzo i jednostavno dele vizuelne sadržaje sa svojim kontaktima.


Najava ove nove funkcije izazvala je različite reakcije među korisnicima WhatsApp-a, a očekuje se da će mnoge obradovati mogućnost brzog i efikasnog kreiranja slika direktno iz četa. S druge strane, postoje i oni koji izražavaju zabrinutost zbog potencijalnog zloupotrebljavanja ove opcije.

Očekuje se da će uvođenje ove funkcije predstavljati značajan korak napred u razvoju WhatsApp platforme, pružajući korisnicima nove mogućnosti za interakciju i izražavanje kreativnosti putem ove popularne aplikacije za razmenu poruka.

(Una)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading