MISTERIJA IZMEĐU DVA SELA: Neko im svako jutro BACA SENDVIČ na put! Da li JEDNA ŽENA stoji iza svega?

Autor:

Razonoda

25.09.2023

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrana je na trotoaru, a ni špijuni u selu ne pomažu jer je širok put kojim osoba koja to radi može da ide

MISTERIJA IZMEĐU DVA SELA: Neko im svako jutro BACA SENDVIČ na put! Da li JEDNA ŽENA stoji iza svega?

Foto: pixabay.com

Zamislite da živite u selu kraj auto-puta u kojem svako jutro šest meseci unazad primećujete da neko kraj vaše kuće baca sendvič zamotan u aluminijumsku foliju.

Upravo to se dešava stanovnicima nemačkih sela Kenigsborn i Hajrotsberge koji su primetili da najverovatnije jedna te ista osoba svako jutro oko šest časova ostavlja sendvič na trotoaru.

Pritom je sendvič ponekad u foliji, nekad i nije. Ponekad je pojeden do pola, ponekad samo malo, a nekada nimalo. U jedno su meštani sigurni – reč je o istoj, nemarnoj osobi koja najverovatnije baca sendvič dok ide na posao.

- Sendvič je na trotoaru uvek u isto vreme. Razlikuje se samo njegov oblik ili sadržaj. Ponekad ima kobasice i sir, a nekada salamu. Nekoliko jutara smo dežurali na smenu da vidimo ko to baca sendvič, ali ni to nije pomoglo jer ga ne ostavlja, bacajući ga kroz prozor automobila, na istoj lokaciji već u krugu od 300-600 metara između dva sela. Najgore je što vozač ponekad baci sendvič nekome od nas u dvorište - izjavili su meštani sela Hajrotsberge.

Psiholog Anke Preht rekla je za Bild da joj se po svemu čini da je reč o nemarnom vozaču koji svoje frustracije iz kuće izbacuje tako što se lišava sendviča tokom vožnje.

- Veoma je moguće da mu sendvič pravi supruga, devojka ili majka i da ti sendviči nisu njemu naročito ukusni, ali da mora da ih ponese sa sobom da ne bi izazvao haos u kući - kaže Preht.

Bacanje smeća iz automobila u vožnji inače je kažnjivo pa bi vozač, ako ga ikad pronađu, mogao da plati kaznu od 400 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading