NISOTEC - pametan izbor za vaš automobil

Autor:

Razonoda

29.04.2022

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova formula šampionskog motornog ulja.

NISOTEC - pametan izbor za vaš automobil

Foto: Promo

Većina vozača ne zamara se tehničkim pojedinostima rada automobila, međutim postoji nekoliko stavki o kojima bi svako ko poseduje putničko vozilo trebalo da bude infomisan. Između ostalog, da li ste znali da bi bez motornog ulja vaš automobil radio veoma kratko, nakon čega bi došlo do potpunog kolapsa motora i uništenja vozila? Kvalitetno motorno ulje je neophodno za rad motora, a njegova funkcija je da smanjuje trenje i habanje delova motora, da čisti motor od prljavštine i hladi ga otpuštanjem toplote. Kvalitet motornog ulja ključan je za optimalan rad motora i dugovečnost vozila. Motorno ulje lošeg kvaliteta, kao i dotrajalo ulje koje je vremenom izgubilo svoja svojstva, može ozbiljno naškoditi motoru.

Kako bi izašla u susret potrebama svojim potrošača, kompanija  NIS plasirala je unapređenu formulu dobro poznatog motornog ulja NISOTEC, koja obezbeđuje poboljšan rad vozila i dugotrajnu zaštitu motora. Nova formula brenda NISOTEC sačinjena je od najkvalitetnijih sirovina koje osiguravaju duži životni vek motora, kao i optimalnu potrošnje goriva. Korišćenje NISOTEC ulja garantuje bolji rad benzinskih i dizel motora, dok vrhunski kvalitet ulja produžava period njegove zamene i čini ga ekonomičnijim od drugih brendova, jer na duže staze rezultuje primetnom uštedom novca. Unapređena formula rezultat je saradnje sa svetski priznatim proizvođačima aditiva i ulja, a pored novog sastava NISOTEC sada dolazi i u modernoj redizajniranoj ambalaži.

Vrhunski kvalitet NISOTEC motornog ulja potvrdile su i brojne nagrade i priznanja od strane vodećih proizvođača motornih ulja. Među najznačajnijim je svakako i Veliki šampionski pehar koji je kompanija NIS osvojila na prošlogodišnjem Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu za vrhunski kvalitet motornih i hidrauličnih ulja.

NISOTEC motorno ulje sa inovativnom formulom možete pronaći na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama širom Srbije, a više informacija dostupno je na ovoj stranici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading