DA LI SE MALA NEVESTA UBILA ILI JE ON USMRTIO: Nađena je udavljena i obešena za PLAFONSKI VENTILATOR

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji iz istrage o smrti čuvene glumice još nisu razjašnjeni.

DA LI SE MALA NEVESTA UBILA ILI JE ON USMRTIO: Nađena je udavljena i obešena za PLAFONSKI VENTILATOR

Foto: Printscreen/youtube/indijske sapunice

Tragična smrt Patriše Barendži, popularne glumice iz serije "Mala nevesta", i dalje ostaje velika misterija. Njen dečko Rahul Radž Sing dao je izjavu za medije, tvrdeći da ju je pronašao obešenu u njihovom stanu. Međutim, detalji oko njenog smrtnog slučaja izazvali su sumnje kod mnogih, posebno nakon što su lekari pronašli tragove davljenja na njenom vratu, sugerišući da je smrt nastupila usled gušenja od strane druge osobe, a ne vešanjem.

Sumnje u verziju događaja

Nakon incidenta u gradu, gde je došlo do fizičkog sukoba između Patriše i Rahula, javnost je počela da sumnja u Rahulovu verziju događaja. Incident je navodno kulminirao šamarom od strane Rahula, nakon čega je Patriša pala, a prisutni su bili zapanjeni što Rahul nije pritekao u pomoć svojoj verenici. Ove činjenice dodatno su unele sumnju u priču o samoubistvu.

Foto: Printscreen/youtube/indijske sapunice

Smrt glumice koje je tumačila ulogu "Male neveste"


Turbulentna ljubavna priča

Patriša i Rahul su bili u središtu medijske pažnje zbog svoje turbulentne ljubavne veze. Njihovi odnosi postali su prilično zategnuti, a javnost je spekulisala o neslaganjima u vezi sa bračnim planovima i njenim izborom partnera. Takođe, postojale su i glasine o tome da je Patriša ostala u drugom stanju.


Borba roditelja i verenika

Patrišini roditelji podigli su tužbu protiv Rahula, sumnjajući da je on odgovoran za smrt njihove ćerke. Sa druge strane, Rahul je odgovorio kontratužbom, optužujući roditelje da su iskorišćavali Patrišu zbog slave i novca. Sudski postupak i ishod ovih tužbi nisu poznati javnosti, piše "Stil".

Sećanje na Patrišu

Smrt Patriše Barendži ostaje misterija, a njena porodica i prijatelji i dalje traže odgovore. Na oproštaju uoči sahrane, Patrišina porodica je obukla venčanicu koju je ona odabrala za svoje venčanje, simbolično se prisećajući njenih neostvarenih snova.

Patriša Barendži, rođena 10. avgusta 1991. godine u Tatanagaru, stekla je popularnost ulogom u seriji "Mala nevesta". Mlada glumica je svoj talenat pokazala i kroz učešće u rijaliti programima poput "Big Boss" i "Power Couple", ali je tragično preminula sa samo 25 godina. Zvanični uzrok smrti je gušenje, ali mnoga pitanja i dalje ostaju bez odgovora.

Patrišina smrt je ostavila veliku prazninu u svetu zabave, a njena misteriozna smrt i dalje ostaje nerazjašnjena, ostavljajući porodicu, prijatelje i obožavaoce u potrazi za istinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading