DEMI MUR U SEDMOJ DECENIJI IZGLEDA KAO DEVOJČICA, IPAK, OVO JOJ JE OTKRILO GODINE: "Na lice PUCA milione, a na to je zaboravila"

Autor: M.O.

Lifestyle

18.04.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored toga, impresivno je kako ova žena izgleda u sedmoj deceniji života.

DEMI MUR U SEDMOJ DECENIJI IZGLEDA KAO DEVOJČICA, IPAK, OVO JOJ JE OTKRILO GODINE: "Na lice PUCA milione, a na to je zaboravila"

Foto: shutterstock

Demi Mur, poznata po svojoj izvanrednoj glumačkoj karijeri, započela je svoj put ka slavi nakon udaje za muzičara Fredija Mura, preuzela je njegovo prezime i time započela svoj uspon ka zvezdanim visinama. Njena mladost obeležena je teškoćama, ali je istrajala i izgradila impresivnu karijeru.

Republika

Foto: instagram/printscreen/demi moor

Demi Mur važi za jednu od najlepših žena svih vremena


Demi je započela svoju karijeru balansirajući manekenske angažmane s ulogama u niskobudžetnim filmovima. Njen proboj dogodio se 1982. godine ulogom u popularnoj TV sapunici "Opšta bolnica". Nakon toga, uslijedile su uloge u filmovima poput "Blame It on Rio" i "No Small Affair", a 1985. godine postala je poznata kao članica Brat Packa zahvaljujući ulozi u "St. Elmo's Fire". Njena karijera kulminirala je ulogama u blockbusterima poput "Duha", "Nekoliko dobrih ljudi", "Nepristojne prosidbe" i "Striptiza".

Nije samo ostavila dubok trag u svetu glume, već je postala i ikona lepote

Posebno je poznata po hrabrom prikazu trudnoće na naslovnici Vanity Faira 1991. godine, čime je izazvala društvene norme i inspirirala mnoge druge slavne osobe da slave lepotu trudnoće. Njen uticaj i hrabrost ne samo da su oblikovali trendove, već su i otvorili put za druge žene da se osnaže i prihvate svoje telo, prenosi "Amo Mama". 

 


Demi Mur, danas, iako je već u sedmoj deceniji života, nastavlja da oduševljava svojom lepotom koja prkosi godinama. Njena aktivnost na društvenim mrežama omogućava fanovima da uživaju u njenoj lepotu. Mnogi su zadivljeni njenim mladalačkim izgledom, te komentarišu da joj i neke mnogo mlađe nisu ni do kolena. 

 

Uprkos ogromnim pohvalama, fanovi su primetili jedan detalj koji je odao njene stvarne godine. Na događaju "Brunello Cucinelli" 2023. godine, njen izgled je bio besprekoran, ali su neki posmatrači istakli da njena kolena pokazuju svoje godine.

 

- Lice 48 godina, noge 68 - glasio je jedan komentar.

- Njena kolena su jako stara, to je odalo - dodao je drugi. 

- Očigledno mnogo novca troši na lice, na kolena je zaboravila - bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zora

27.04.2024 09:02

Danas svakoj kompjuter dozvoljava da od sebe naprave baba devojcicu.