MUŠKARAC SA NAJVEĆIM POLNIM ORGANOM JE PROGLAŠEN INVALIDOM: Brojka zvuči NEREALNO, a evo kako reaguju žene na ČUDO

Autor:

Lifestyle

09.11.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da bi mogao da spava, penis veže za nogu.

MUŠKARAC SA NAJVEĆIM POLNIM ORGANOM JE PROGLAŠEN INVALIDOM: Brojka zvuči NEREALNO, a evo kako reaguju žene na ČUDO

Foto: Shutterstock

Veličina penisa

Muškarac koji ima najveći polni organ je Roberto Eskiver Kabrera. On ima 56 godina i poznat je kao muškarac sa najvećim penisom: 48 centimetara dug, 900 grama težak i 25 centimetara opseg glavića.

Džon Falkon ima najveći penis prema Ginisovoj knjizi rekorda: 35 centimetara.

S ovih 48 centimetara Kabrera nadmašuje 35 centimetara glumca Džona Falkona, koji prema Ginisovoj knjizi rekorda službeno nosi titulu najvećeg polnog organa na svetu (Kabrerina kandidatura se ne vrednuje isto jer se on deklarisao kao "osoba sa invaliditetom").

Nekoliko godina ranije, Kabrera je živeo u siromaštvu i sanjao je da bude zvezda filmova za odrasle.

- Ja im kažem da sam voljan da me slikaju, snimaju televizije i sve to, ali niko ne obraća pažnju na mene, prave se da ne vide to što vide, što imaju ispred sebe - izjavio je 2015. godine i pojasnio šta želi:

- Želim da napravim film. Ne da mi plate ugovor, nego da kupim svu opremu, napravim ga sam na nekoliko jezika i distribuiram u mnoge zemlje. Zamislite, samo u Kini ima više od milijardu ljudi! S tim novcem mogu čak i da nađem devojku, ali ako ne, mogu dobiti dete veštačkom oplodnjom.

Foto: shutterstock.com

Roberto je muškarac koji ima najveći polni organ

Inače, on često pati od urinarnih infekcija i ne može da spava na stomaku, a da bi mu bilo prijatno mora za nogu da veže penis. Zapravo, njegov polni organ ima 18 centimetara, ostalo je samo koža.

Ogroman polni organ

Barcroft TV ekipa izveštavala je da je deo veličine njegovog penisa posledica toga što je u adolescenciji i mladosti na svoj penis stavljao utege kako bi povećao veličinu. Očigledno, žene nisu previše oduševljene jer je imao poteškoća da nađe partnerku.

- Nikada nisam imao devojku, partnerku, ni tako nešto, nisam se nijednom poljubio. Volim žene, ali nikad ih nisam imao, ni kad sam bio klinac, a još manje sad sa ovim - rekao je on, a prenosi "La Republika".

Inače, zbog obnaživanja pred maloletnicama deportovan je iz SAD - a i do sada je samo jednom imao intiman odnos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Coa 85

10.11.2023 17:31

Bolest mozga ako dobro razumem