PADAJU VILICE NA PRAŠNJAVU ZADNJICU "MANEKENKE IZ KUPLERAJA": Emili puca od provokacije, dole ima samo TRAČICU (FOTO)

Autor:

Lifestyle

06.10.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na fotografijama koje je podelila, skoro sve se vidi!

PADAJU VILICE NA PRAŠNJAVU ZADNJICU "MANEKENKE IZ KUPLERAJA": Emili puca od provokacije, dole ima samo TRAČICU (FOTO)

Foto: Instagram/emrata

Emili

Manekenka Emili Ratajkovski (32) već godinama važi za jednu od najpoželjnijih žena, a svoje mnogobrojne pratioce na društvenim mrežama redovno "bombarduje" golišavim fotkama. Ovoga puta oduševila je korisnike društvene mreže Instagram kada je pozirala u šarenom bikiniju. Manekenka je i mama koja je uspela da održi fantastičnan fizički izgled i kilažu.

Zategnut stomak, izvajane noge i zadnjica upravo su ono što veliki broj žena želi da postigne. Ipak, ne gledaju svi blagonaklono na ono što objavljuje, jer je često potpuno naga, a gole grudi nisu novost, zato jednom su je prozvali i "manekenkom iz kupleraja".

Bikini tange svima su zapale za oko, dok je opuštena frizura i prirodna šminka dala poseban pečat celokuponom izgledu.

Emili je zauzela pozu dok je provodila vreme na peščanoj plaži, a talasi su dali poseban utisak fotografiji. Objavom je ujedno i promovisala svoj brend kupaćih kostima. Inače, ovaj model kupaćeg kostima košta čak 90 dolara, piše na njenoj zvaničnoj stranici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inamorata (@inamoratawoman)

Da podsetimo, ona je firmu otvorila još 2017. godine a o poslu je govorila za "Harper's Bazaar".

- Imati vlastiti posao i raditi s grupom žena koje volim, koje su moje prijateljice... to je bilo tako lepo.  Ono što mi se sada sviđa je to što su u mojoj karijeri stvari više u mojim rukama i pod mojom kontrolom. Neuspesi se više osećaju kao neravnine na cesti nego kao veliki gubici i osećam da sam manje pod uticajem drugih ljudi koji govore ne - dodala je ona u intervjuu, a prenosi "Dejli mejl".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading