ŽENO, MOGLA SI I GOLA, ŠTA ĆE TI HALJINA: Digla se bura zbog poznate manekene, sve se vidi ispod providne toalete (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

05.10.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posetila meč Novaka Đokovića, a sada uhvačena maltene gola!

ŽENO, MOGLA SI I GOLA, ŠTA ĆE TI HALJINA: Digla se bura zbog poznate manekene, sve se vidi ispod providne toalete (FOTO)

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ emrata

Manekenka Emili Ratajkovski nedavno je dospela u žižu interesovanja kada su je svetski paparaci uslikali tokom meča Novaka Đokovića, a već nekoliko dana kasnije vratila se golišavim kadrovima po kojima je poznata na Instagramu.

Ipak, izgleda da takav sadržaj više nije samo deo njenog Instagrama budući da je sada uslikana u haljini koja na njoj ništa nije pokrila. Viđena je u Njujorku na Menhetnu, a paparaci su je na ulici zabljesnuli blicevima dok je izlazila iz automobila.

Emili, koju inače mnogi nazivaju kraljicom golotinje, sve vreme je skrivala svoje lice rukom, ali manekensko telo nije uspela da sakrije crnom haljinom od providnog materijala, ispod koje se od bliceva video njen donji veš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading