OTAC STEFAN JOŠ UVEK TRAŽI UBICU NESTALE ĆERKE POSLE NOĆNOG IZLASKA: Njena sestra sigurna da se sve desilo zbog OVOGA, ispovest zbog koje ćete ZANEMETI

Autor: N.J.

Lifestyle

27.09.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestala je pre 27 godina, a još uvek se traga za njenom ubicom.

OTAC STEFAN JOŠ UVEK TRAŽI UBICU NESTALE ĆERKE POSLE NOĆNOG IZLASKA: Njena sestra sigurna da se sve desilo zbog OVOGA, ispovest zbog koje ćete ZANEMETI

Foto: Profimedia, Printscreen

Melani Hol nestala je 1996. godine nakon noćnog izlaska. Nakon njenog nestanka njena majka je izjavila da je njena sestra bila sigurna da se neće vratiti. Nakon 13 godina potrage, telo je pronađeno pored puta. Ubica nikada nije uhvaćen, zbog čega je njena porodica i dalje u agoniji.

Brutalno ubistvo sada je istraženo u dokumentarcu Channela 5 Body in the Bag: The Murder of Melanie Hall.

Foto: Profimedia

Ovako je izgledala Melani Hol

Njena sestra Dominike ispričala je kako se osećala.

- Osećam se ljuto što je Mel izgubila život, a naš je neko drugi okrenuo naglavačke. Pitam se imaju li imalo saosećanja za ono što su učinili, sumnjam u to. Osećam se tužno zbog Mel, što nikada nije uspela da ima svoj život... karijeru, ljubav, radost imati decu... Mrzim što ne znam šta se dogodilo. Znam da je imala značajne povrede, ali nadam se i molim da je šta god se dogodilo bilo brzo za nju, ili da je samo jedna osoba bila umešana, a ne banda ili nešto slično. Očigledno, nemam pojma što joj se dogodilo. Sve što znam je da je bila neverovatno ljubazna i puna poverenja i često sam govorila da je zbog toga možda verovala pogrešnoj osobi te večeri. Gotovo kao da je njena naivnost bila i njena smrt - rekla je Dominike, a piše "Sun".

Foto: Profimedia

Odeća Melani Hol

Panika je nastala kada se ona nije pojavila na poslu.

-  Koliko se sećam, i mama i tata su od samog početka osećali da se dogodilo nešto strašno. Nije to bilo šesto čulo, već samo činjenica da je Mel bila žena koja je volela dom. Prvih nekoliko dana više sam se nadala nego mama i tata da bi se mogla vratiti kući. Nadala  sam se da je samo upala u nevolju i da joj je neugodno doći kući na nekoliko dana - kaže njena sestra i tvrdi da bankovni račun i automobil u tom periodu nije diran.

Foto: Profimedia

Nakit Melani Hol

Tek nakon 13 godina potvrđeni su svi njihovi strahovi kada je radnik na autoputu našao vreću sa telom.

Obdukcija je pokazala da je Melani pretrpela tešku povredu glave koja je rezultirala prelomom lobanje, jagodične kosti i vilice. Bila je vezana plavim užetom, a pronađen je i komad njenog nakita.

Novo otkriće

Pronađen je DNK, ali policija još nije blizu hvatanja ubice. Ovaj dokumentarac daje jedan novi "pogled" na njeno ubistvo u nadi da će se konačno rešiti. Otac Stefan tvrdi da je ovo ubistvo uništilo porodicu i da nekada ne želi da se probudi ujutru jer nema njegove ćerke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading