KOLEGE SE SRCEPARAJUĆIM PORUKAMA OPRAŠTAJU OD MIHAELE (21) KOJU JE UBIO DEČKO POLICAJAC: Bila je radost i veliko zadovoljstvo biti tvoj profesor

Autor:

Svet

23.09.2023

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelji, kolege i profesori oplakuju gubitak 21-godišnje studentkinje, Mihaele Berak, koja je tragično preminula u sredu u Osijeku.

KOLEGE SE SRCEPARAJUĆIM PORUKAMA OPRAŠTAJU OD MIHAELE (21) KOJU JE UBIO DEČKO POLICAJAC: Bila je radost i veliko zadovoljstvo biti tvoj profesor

Foto: Facebook

 Studentski zbor Pravnog fakulteta Osijek objavio je dirljivu poruku na društvenim mrežama kako bi se oprostili od nje i obavestili o detaljima sahrane.

Poruka je glasila: "Drage koleginice i kolege, s tugom i nevericom javljamo da je naša draga koleginica i studentkinja Mihaela Berak, tragično preminula. Počivala u miru." Poruka je bila popraćena fotografijom mlade žene.

Sahrana će se održati danas na groblju u Osijeku.

 

 

U komentarima ispod objave, ožalošćeni izražavaju svoje saučešće porodici preminule devojke. Jedan od profesora Pravnog fakulteta napisao je: "Počivala u miru draga Mihaela, bila je radost i veliko zadovoljstvo biti tvoj profesor."

Izvorima bliskim slučaju rečeno je da je veza između Mihaele i policajca započela pre nekoliko nedelja. Mihaela je bila uspešna studentkinja Pravnog fakulteta, a prošle godine je čak konkurisala za gradsku stipendiju zbog svog nadarenog akademskog rada.

Policija je izvestila da je telo 21-godišnjakinje pronađeno u stanu u Osijeku, a na mestu događaja je zatečen 27-godišnji policajac. Nakon kriminalističke istrage, utvrđeno je da je Mihaela ubijena hicem iz službenog pištolja i da se radi o nesrećnom događaju, nenamernom ubistvu. Ipak, muškarac je uhapšen pod sumnjom za ubistvo 21-godišnjakinje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading