SA MAJKOM MARIJOM MILOŠ JE PREŽIVEO SUNOVRAT: Retko se pojavljuje u javnosti, a sa trudnom devojkom Ivanom uhvaćena je OVDE (FOTO)

Autor:

Lifestyle

18.09.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković uvek ima podršku majke Marije, a evo u kakvom je ona odnosu sa njegovom trudnom izabranicom Ivanom Malić.

SA MAJKOM MARIJOM MILOŠ JE PREŽIVEO SUNOVRAT: Retko se pojavljuje u javnosti, a sa  trudnom devojkom Ivanom uhvaćena je OVDE (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Miloš Biković

Majka glumca Miloša Bikovića uvek je među prvima kada treba da podrži neki njegov uspeh. Nećete je često videti, ali kada je neki bitan događaj, ona je tu da ga podrži. Pre dva dana saznalo se da je njegova izabranica Ivana Malić, lepa pravnica sa kojom je u dugogodišnjoj vezi, u drugom stanju. 

Miloš Biković dao je prvu izjavu na temu Ivanine trudnoće, i napisao:

- Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati - napisao je Biković na Instagramu. 

Foto: Dragan Kadić

Marija Biković

Sigurni smo, da su se osim budućih roditelja posebno radovale i njihove porodice, a među njima je i majka Marija. Mnogi su se pitali u kakvom su odnosu Ivana i Marija. Na predstavi "Laž" one su sedele jedna pored druge, smejale se i pozdravljale svaki njegov uspeh aplauzom.

Inače, Miloš Biković je za jedan ruski časopis ispričao kako mu je brat otišao u manastir sa 22 godine. Tada je objasnio da majka ga ne gleda kroz uspeh.

- Njoj moj uspeh nije mnogo važan. Verovala je da ću postati glumac, ali me nije preterano hrabrila u tome. Kada je moja karijera počela da ide uzlaznom linijom, ona me je podržala - priča Biković i otkriva šta je majci kupio od prvog velikog honorara:

- Stan u Beogradu, a pre toga sam joj iz Rusije doneo krznenu kapu, koja joj se mnogo dopala. Njoj pokloni nisu toliko važni. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan. Moja porodica je nekada bila veoma bogata, a nakon Drugog svetskog rata zbog nacionalizacije smo sve izgubili. Tata je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao je dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Moj brat jeste - rekao je glumac i objasnio da ga prve uspomene na detinjstvo podsećaju na ratove, inflaciju i prazne rafove u prodavnicama, prenosi "Kurir".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading