KADA RADONJIĆ I BIKOVIĆ POKAŽU DEVOJKE SVI IM ZAVIDE: Jedna pravnica i sestra bivšeg ZADRUGARA, a Milica je diplomirala OVO (FOTO)

Autor:

Lifestyle

02.09.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana i Milica su partnerke naših popularnih glumaca.

KADA RADONJIĆ I BIKOVIĆ POKAŽU DEVOJKE SVI IM ZAVIDE: Jedna pravnica i sestra bivšeg ZADRUGARA, a Milica je diplomirala OVO (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić< iNstagram/ivanamalic_, milicamikic_

Lepše polovine glumaca Miodraga Radonjića i Miloša Bikovića su obrazovane, mlade devojke koje su već duže vreme u stabilnom odnosu sa popularnim momcima. Zvezde serije "Južni vetar", kao i drugih popularnih filmova i serija, često se novim fotografijama pohvale i pokažu kako uživaju sa svojim izabranicama. Miodrag Radonjić ima dečaka sa suprugom Milicom, dok je Miloš Biković u vezi sa Ivanom Malić, lepom pravnicom.

Foto: youtube.com/printscreen/AmiG Show

Miloš Biković i Miodrag Radonjić

Milica Mikić

Supruga glumca Miodraga Radonjića završila je psihologiju, a o lepoti Milice mnogo se pisalo i pričalo. I nakon što vidite njene fotografije, shvatićete da ništa nije tek tako i da je zaista Milica prava lepotica. Neki su je upoređivali sa Monikom Beluči, a jednom prilikom i sam glumac je poistovećivao sa njom. Oni imaju sina, žive skladno i uživaju u ljubavi. Ispod njenih fotografija nižu se samo pohvale i lepe reči za ovu ženu. Jednom prilikom, glumac je istakao šta voli kod nje:

- Njenu neposrednost, sigurnost i otvorenost ka životu. Ona nikada ne ustukne pred nekim problemom ili preprekom. Veoma je stabilna i sigurna u sebe. Naši stavovi se podudaraju u mnogim situacijama i to je ono što nas čvrsto veže.

Foto: Instagram/milicamikic_

Miodrag Radonjić i Milica

Ivana Malić

Prošle godine kao bomba odjeknula je vest da će Miloš Biković oženiti lepu pravnicu koja ima 26 godina. Pričalo se da će se to dogoditi u užem krugu ljudi, ali za sada planovi su izgleda pomereni ili su to bile samo priče. Ivana je poreklom iz Bara, a inače je i u srodstvu sa bivšim učesnikom rijalitija Vladimirom Tomovićem. Miloš i Ivana u vezi su oko dve godine.

Da podsetimo, glumac je Ivanu predstavio javnosti na premijeri filma "Južni vetar 2 Ubrzanje".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading