PRVA IZJAVA MILOŠA BIKOVIĆA O IVANINOJ TRUDNOĆI: Ove reči teraju suze na oči!

Autor:

Zabava

17.09.2023

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković se oglasio nakon što je otkriveno da je njegova izabranica Ivana u drugom stanju!

PRVA IZJAVA MILOŠA BIKOVIĆA O IVANINOJ TRUDNOĆI: Ove reči teraju suze na oči!

Foto: instagram.com/ivanamalic_

Naš proslavljeni glumac Miloš Biković se prvi put oglasio na Instagram profilu nakon što su mediji otkrili da je njegova izanranica Ivana Malić u drugom stanju. 

 

Miloš je na Instagram profilu objavio zajedničku fotografiju sa Ivanom, a tom prilikom je potvrdio navode medija da je Ivana u drugom stanju. Glumac ne krije sreću koju oseća što će uskoro postati roditelj, te istakao da je ovo važan period u njihovim životima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

- Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati - napisao je Biković na Instagramu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading