DA LI POSLE OVOGA OSTAJE MILJENIK ŽENA?! Devojke, spremite se za PLAVOG Miloša Bikovića, ovakvu promenu niko nije očekivao!

Autor:

Zabava

02.09.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković iznenadio sve novom bojom kose!

DA LI POSLE OVOGA OSTAJE MILJENIK ŽENA?! Devojke, spremite se za PLAVOG Miloša Bikovića, ovakvu promenu niko nije očekivao!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Miloš Biković

Glumac Miloš Biković već godinama uspešno gradi karijeru u Rusiji, gde je kao i ovde, postao jedan od napopularnijih glumaca.

Osim toga, Biković važi za jednog od najboljih frajera na našim prostorima, a sada je, na iznenađenje mnogih, postao plavušan, pa je pitanje kako će na ovu promenu reagovati njegove brojne obožavateljke.

Republika

Foto: Republika

Miloš Biković

Naime, on je objavio stori, kako se farba, a zatim se pohvalio finalnim rezultatima. Ne znamo šta je glumca "nateralo" na ovakvu odluku, ali definitivno je izazvao opštu pometnju na društvenim mrežama, gde ga prati više od čak milion korisnika.

Svaka njegova objava izazove brojne reakcije, a čini se da je Miloš veoma zadovoljan ovom promenom i da je siguran da će i njegova publika to odlično prihvatiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading