PRAVA LETNJA GLUMAČKA AVANTURA: Biković i Radonjić uživaju sa Jelisavetom i Tamarom, a OVAJ detalj je sve nasmejao!

Autor:

Zabava

20.08.2023

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelisaveta Orašanin, Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Tamara Krcunović napravili su pravu letnju avanturu!

PRAVA LETNJA GLUMAČKA AVANTURA: Biković i Radonjić uživaju sa Jelisavetom i Tamarom, a OVAJ detalj je sve nasmejao!

Foto: Instagram.com

Jelisaveta OrašaninTamara KrcunovićMiloš Biković i Miodrag Radonjić otputovali su u Ohrid zbog poslovnih obaveza, budući da su već dobro uigrana ekipa predstave ,,Laž", koju su nedavno premijerno izveli u našoj prestonici. 

U slobodno vreme, oni koriste priliku da obišu sve znamenitosti, ali i da se opusti na plaži i ohlade se tokom vrelih dana u vodi, što je Miloš, ali i ostatak ekipe objavili na Instagramu.

Na selfiju, ovaj četverac pozira nasmejan, a deluje da ih duge šetnje nisu nimalo umorile. Šta više, u jednom trenutku su napravili predah sa zdravim doručkom u obliku banana, a kasnije su otišli do plaže, gde su uživali u čarima. 

Očigledno je da su se njih četvoro super provodili, dok su skupljali energije za naredne poslovne obaveze koje ih čekaju. 

Inače, predstava ,,Laž" u kojoj Miloš Biković i Tamara Krcunović, Miodrag Radonjić i Jelisaveta Orašanin igraju dva bračna para koja će tokom jedne večeri otkriti mnogo skrivenih istina jedni o drugima. Kroz elemente komedije, uz mnogo obrta, zapleta i raspleta, predstava "Laž" će, kako tvrdi ekipa, sigurno osvojiti publiku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading