POSLALA JE OBNAŽENE SLIKE MUŽU, A ONDA JE PONIŽENA KAO NIKO: Zavodljiva plavuša pokušala da "ZAČINI" brak, ali fotke stigle na OVU ADRESU

Autor:

Lifestyle

11.10.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Provokativne fotografije mogu da posluže da zagolicate maštu, ali budite oprezni jer posledice mogu biti velike i ozbiljne.

POSLALA JE OBNAŽENE SLIKE MUŽU, A ONDA JE PONIŽENA KAO NIKO: Zavodljiva plavuša pokušala da "ZAČINI" brak, ali fotke stigle na OVU ADRESU

Foto: Printscreen/www.tiktok.com/@moalbiston?lang=en

Provokativne fotografije mogu slati dva tipa ličnosti. Prvi tip je onaj koji je znatiželjan, hoće da zagolica maštu, avanturistički nastrojen i spreman da ugodi partneru. Drugi tip je onaj koji je dugo u vezi ili braku, intiman odnos im je već "unpared poznat", a onda žele da začine intimnost.

U drugoj fazi pronašla se i sledeća žena te je slala provokativnije fotografije. Reč je o lepoj plavuši po imenu Morgan kako se predstavlja na TikTok - u, a koja je srećno udata, ali je odlučila da se malo prepusti i izađe iz zone komfora. Ona je slučajno posala jedan snimak gde je u provokativnim pozama, obanažena je i takođe zavodljiva.

Foto: TikTok /moalbiston

Žena koja je poslala obnažene fotografije

U želji da iznenadi supruga i verovatno isprovocira dalju reakciju, dobila je nešto o čemu nije ni sanjala. Zapravo, u momentu kada je poslala slike telefon joj je neprstano zvonio. Prva je pozvala majka da joj saopšti bolnu istinu.

Eksplicitan sadržaj dobili su i članovi njene porodice jer dele isti ajklaud. Sličan problem imala je još jedna osoba koja je objasnila:

Ma ovo nije jedini peh koji se desio. Jednom je njegova mama ušla kod mene dok sam se presvlačila. Pokušala sam da se pokrijem, a ona je rekla "Ništa što nisam ranije videla". Srećom, njegova porodica je kul, ali za mene je ovo strašno - rekla je, a prenosi "Espreso".

Inače, taj snimak širio se neverovatnom brzinom, a onda je sledeći komentar privukao pažnju:

- Kada odlučite da se udate za nekoga, obavezno izlazite sa čitavom njegovom porodicom - našalila se jedna osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ja

12.10.2023 00:57

jel ovo Andjelka Prpic?