NAKON ŠTO MU JE SUPRUGA PREMINULA, PRONAŠAO JE SKRIVENU PORUKU: Njene reči su ga skroz SLOMILE, jednu stvar nije očekivao!

Autor: M.O.

Lifestyle

26.06.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremite maramice jer ovo je dokaz da prava ljubav traje i nakon nečije smrti.

NAKON ŠTO MU JE SUPRUGA PREMINULA, PRONAŠAO JE SKRIVENU PORUKU: Njene reči su ga skroz SLOMILE, jednu stvar nije očekivao!

Foto: unsplash

deda na slici

Par Džimi i Bili Breland venčali su se davne 1954. godine. Uživali su 60 godina iskrene ljubavi. Odgajali su svoju decu i unuke. Ali onda se dogodilo nešto što će vam slomiti srce.


Bili je u slobodno vreme bila učiteljica poznata po tome što je neprestano pisala poruke u kojima se prisećala svega što je trebalo da se uradi tog dana.
Republika

Foto: Shutterstock

Par Džimi i Bili Breland venčali su se davne 1954. godine.

 

Međutim, 13. januara 2015. godine preminula je u 83. godini. U tom trenutku, Džimijevo srce se slomilo jer je ostao bez svoje voljene od koje se nije razdvajao. 


Dva dana nakon njene smrti, Džimi je primetio cedulju u svom novčaniku. To su bile njene poslednje reči njemu.
Republika

Foto: Facebook/Printscreen

Poruka koju je našao nakon što je ona preminula.


"Ne plači, jer me nema, molim te! Smej se jer sam živela! Znaj da sam na srećnijem mestu i to tamo gde ćemo se opet sresti". 

Bio je tužan ali i oduševljen u njenu veru čak i u poslednjim danima života! Ova poruka je sve raznežila te je bila podeljena preko 10.000 puta! 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading