OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA SAMI SEBI UNIŠTAVAJU ŽIVOT: Oni OVAKO sabotiraju a da toga nisu ni svesni!

Autor: M.O.

Lifestyle

14.07.2023

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova tri znaka prednjače kada je samodestrukcija u pitanju.

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA SAMI SEBI UNIŠTAVAJU ŽIVOT: Oni OVAKO sabotiraju a da toga nisu ni svesni!

Foto: Shutterstock

Svaki horoskopski znaki ima vrline i mane, a svaki od njih ima i svoj način da sabotira sebe. 

Mi smo izdvojili tri znaka Zodijaka koji imaju najviše sreće a svojim mislima to onesposobljavaju. 

Blizanci

Blizanci, koji se, kako se svima čini, ne boje ni Boga ni đavola, neverovatno su jaki, samo se užasno plaše ozbiljnih promena. Šta god da im bude, na gore je – videćete! A pošto Blizanci, sa svim svojim vrlinama, umesto mozga, u glavi imaju kompjuter iz tajne laboratorije Pentagona, a u afedronu šilo dužine zemljine ose, Blizanci donose sudbonosne odluke i sprovode ih u delo. Rešenje je, zapravo, uvek isto: treba da promenite nešto u sebi da se ništa ne promeni u vašem životu. I onda bez obzira šta se desilo, bez obzira koliko je loše. Na tako tužan način, ništa se ne menja u životu Blizanaca, u smislu boljeg.

Republika

Foto: Photo by RODNAE Productions from Pexels

Ovi znakovi sami sebi kvare život.

 

LAV

Jedan glup čovek je jednom rekao da je snaga žene u njenoj slabosti, a ispostavilo se da je imao neverovatnu sreću, jer je, kažu, posle toga umro prirodnom smrću. A mogao je pasti u čeljusti Lavice, koju od ove maksime svrbi u mozgu, jer Lavovi dobro znaju: u slabosti nema snage, slabost je sramota. Samim tim, nikako ne dozvoljavaju sebi da pokažu baš tu slabost – do te mere da se Lavovi i na pregledu kod psihoterapeuta sa cenom od „dve plate po satu” ne žale, već se hvale. Naravno, malo je radosti u takvom životu. Pa niko te neće sažaljevati, jer nema razloga, ali bar sebe sažali!

JARAC 


Da je ovaj horoskop rejting, naša magična loptica bi Jarcu dodelila tri zlatne medalje odjednom, kao i Orden "crvene zastave" rada i titulu najvažnijeg stahanova celog horoskopa. Za dugogodišnji vredan i nesebičan rad na polju samokritike, samobičevanja i perfekcionizma. Jutro Jarca ne počinje kafom, već mišlju „Kako drugačije da radim na sebi da postanem najbolji”. Problem je u tome što Jarac gotovo nikada neće važiti za najboljeg jer je ideal, kao što znate, nedostižan, a možete se zauvek poseći – gde ćete, pitate, pobeći od sebe, zar ne? Uglavnom, umesto da uživa u životu, Jarac se gvozdenom rukom hvata za okovratnik i ubedljivim udarcem ga gura u svetliju budućnost. Svaki dan.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading