STOJAN NOŽEM IZRAVNAO RAČUNE: Optužen za ubistvo vanbračne partnerke, čeka presudu ubici svoga sina!

Autor: informer.rs

Hronika

23.05.2018

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Kruševcu podiglo je optužnicu protiv Stojana Mijajlovića (60) iz Sušice, zbog postojanja osnovane sumnje da je 12. februara, pred njenim maloletnim unukom, u kući koju je iznajmila u naselju Bare, ubio svoju vanbračnu partnerku Gordanu Živković (60).

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Stojan je u naletu besa, te kobne nedelje uveče, u ulici Antona Podrušića, a posle svadje oko toga u šta će njegova vanbračna partnerka uložiti svoju nemačku penziju, jer je bila namerila da unuku kupi stan,  potegao nož i na krevetu kuhinjske sobe zadao joj smrtonosne udarce u predelu vrata. Nesrećna žena je nekoliko sati kasnije preminula u kruševačkoj Opštoj bolnici.

Javni tužialc Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu Dr Bratislav Petrović kaže nam da je optuženom za krivično delo ubistvo propisana zatvorska kazna od 5 do 15 godina zatvora.

Ovo nije prva tragedija koja je zadesila ovu porodicu, sin ubice je prošlog jula ubijen iz lovačke puške u rodnoj Sušici.  Naočigled više meštana pred seoskom prodavnicom Stojanovog sina Ivana Mijajlovića (38) je hicem iz lovačke puške usmrtio meštanin Čedomir Smiljković (71), uveren u to da je on u ljubavnoj vezi sa njegovom unukom Eminom. 

Tako će Stojan Mijailović u pritvoru za teško ubistvo sačekati i presudu ubici svoga sina Čedomiru Smiljkoviću iz Sušice.  

Kako saznajemo, dokazni  postupak po optužnici protiv Čedomira Smiljkovića u Višem sudu u Kruševcu je okončan  istranke su dale završne reči, pa se oskoro očekuje izricanje presude. Nakon toga, u Višem sudu se nastavlja i sudski proces po optužnici protiv Stojana Mijajlovića za ubistvo Gordane Živković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading