SRPKINJA (24) UMRLA OD DROGE NA SRED ULICE U AMERICI: Tamošnja policija traži pomoć, a ovo je ime nesrećne devojke!

Autor: Republika

Hronika

17.04.2018

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državljanka Srbije stara 24 godine pronađena je 11. aprila oko 6.30 sati ujutru u Fortuni u Americi u teškom stanju. Devojka je hitno prevezena u bolnicu, međutim ubrzo je preminula.

Kako je objavila policija ovo grada, ova dvadesetčetvorogodišnjakinja pronađena je drogirana i kod sebe nije imala ništa od dokumenata.

Policija je nakon njene smrti pozvala sve koji znaju nešto o njoj da se jave kako bi je identifikovali.

Par dana kasnije policija je saopštila da je urađena obdukcija njenog tela, a da će uzrok smrti najverovatnije biti poznat posle toksikološke analize.

Policija je danas saopštila da je nesrećna devojka identifikovana kao Dragana Solaja iz Srbije.

Grad "sreće"

Fortjuna, gradić u kojem je Dragana nađena mrtva, udaljen je sedam kilometara od Tihog okeana, a nalazi se 407 kilometara severno od Los Anđelesa. Zanimljivo je da prvo ime ovog mesta nije bilo Fortjuna (sreća), već Springvil, ali su stanovnici morali da ga promene jer je već postojao grad takvog imena u Kaliforniji. Gradić broji svega oko 12.000 stanovnika, a u ulici u kojoj je pronađena Dragana nalaze se uglavnom stovarišta i moteli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading