DALIBOR SE "POBRINUO" ZA TELO DANKE ILIĆ DOK SU MU HAPSILI BRATA?! Nova ŠOK SAZNANJA povodom STRAVIČNOG UBISTVA DEVOJČICE (FOTO)

Autor:

Hronika

19.04.2024

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji zločina lede krv u žilama.

DALIBOR SE "POBRINUO" ZA TELO DANKE ILIĆ DOK SU MU HAPSILI BRATA?! Nova ŠOK SAZNANJA povodom STRAVIČNOG UBISTVA DEVOJČICE (FOTO)

Foto: Facebook

Sumnja se da je istu noć kada su Dejanu Dragijeviću (50) stavljene lisice na ruke njegov brat u panici i bez Dejanovog znanja prebacio Danku na treću nepoznatu lokaciju, navodi izvor Alo!

Šesnaest dana prošlo je od kako je objavljena stravična vest da je mala Danka Ilić (2) iz Bora ubijena, a od tada se traga za njenim telom! Kada je uhapšen glavnoosumnjičeni za ubistvo Dejan Dragijević (50), njegov brat Dalibor se navodno iste večeri pobrinuo za telo i prebacio ga na novu lokaciju van Zlota, navodi izvor.

Danka je nestala u utorak, 26. marta, oko 13 sati, kada se majka, kako je rekla, na trenutak okrenula i odvojila od ćerke da bi njenom bratu dala vodu. Devojčica je u tom momentu misteriozno nestala, a od tada su gotovo svi bili na nogama. Policija, Žandarmerija, pripadnici GSS, vatrogasci, kao i meštani i brojni dobrovoljci pretraživali su teren tražeći devojčicu. Helikopteri su preletali čitavu oblast, a u toku noći su korišćene i termovizijske kamere.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Privođenje 

 

Nažalost, 4. aprila Srbiju je šokirala informacija da je mala Danka brutalno ubijena.

Kako smo ranije pisali, uhapšeni su radnici Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“ Srđan Janković iz sela Luka kraj Bora, kao i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot. Oni se sumnjiče da su dete udarili kolima, zatim je stavili u vozilo i dokrajčili je davljenjem. Posle toga su dete bacili na deponiju, a sumnja se da su zatim leš prebacili na drugu lokaciju.

Po nalogu tužilaštva: Veštači se automobil ubica

U sklopu potrage za telom Danke veštačiće se i automobil u kojem su se nalazili osumnjičeni.

- Više javno tužilaštvo u Zaječaru izdao je nalog da se veštače tragovi pronađeni u automobilu JKP „Vodovod“ Bor koji su vozili osum. S.J. i D.D., kao i da se veštače tragovi na predmetima koji su se nalazili u vozilu - rekli su iz VJT u Zaječaru.

Takođe, uhapšeni su i Dragijevićevi otac Rade i njegov brat Dalibor, koji je ubrzo preminuo od posledica srčanog udara. Kako je Alo! ranije pisao, sumnja se da je telo nesrećne Danke, nažalost, prenošeno više puta na različite lokacije, a čak se navodilo da je telo sklonjeno van Bora, međutim, ne postoje zvanične informacije povodom tih sumnji.

Otac osumnjičenog Dejana Dragijevića

- Za telom se traga već 16 dana! Sumnja se da su osumnjičeni telo bacili na deponiju, a da su zatim devojčicu prebacili na drugu nepoznatu lokaciju. Misli se da je tu noć kada je uhapšen Dejan Dragijević njegov brat u panici bez znanja brata prebacio telo na neku treću lokaciju! Ovu sumnju je podgrejalo i ponašanje osumnjičenih i brojne nelogičnosti u njihovim iskazima povodom lokacije gde se nalazi telo. Proverava se da li je Dejan uopšte znao da je telo prebačeno na treću lokaciju, a da je to na sebe preuzeo njegov brat Dalibor, koji je preminuo posle nekoliko dana u pritvoru od srčanog udara - navodi izvor blizak istrazi.

Republika

Foto: Društvene mreže

Osumnjičeni i Danka Ilić 

 

Janković otkazao punomoćje advokatu

Kako smo pisali, Srđan Janković koji se sumnjiči da je automobilom udario devojčicu, a zatim je zajedno sa Dejanom bacio na deponiju, otkazao je punomoćje svom advokatu.

- Srđan Janković je u sredu na ročištu otkazao svom advokatu punomoćje, verovatno nezadovoljan njegovim savetima i načinom na koji ga brani. To je tražio usred saslušanja - kaže izvor.

Jedna od poznanica porodice Dragijević iz Zlota navela je da je Dalibora, za razliku od Dejana, odlikovalo lukavstvo oduvek, ali i iznela stravične sumnje:

- Brat Dalibor je bio toliko mudar da telo ne bi doneo u Zlot! Da je to uradio Dejan, sigurno bi ostavio neki trag iza sebe. Oni su osvetnici, sve rade zajedno, a sigurno i Svetlana i Rade znaju nešto o tome, a neće da kažu - kazala je ona.

Podsetimo, ista poznanica je ranije ispričala za Alo! da je Dejan Dragijević, nakon što je, kako se sumnja zadavio dete, otišao kod prijatelja na roštilj. Prema njenim rečima, njemu i njegovom bratu pridružili su se i roditelji.

- To veče prvo je kod tog prijatelja iz Zlota došao Dejan Dragijević, bio je tu s bratom Daliborom. Oni su roštiljali, pevali, veselili se kao da se ništa ne dešava. Niko sada ne može da poveruje da se tako raduje čovek koji je zadavio dete. Kao da se ništa nije desilo. Dođoše posle i Svetlana i Rade, oni su tu bili do 10 uveče, a onda su otišli kući. Dok devojčicu traže, oni slave, to je nešto što posle svega niko ne može ni da zamisli, a desilo se. Kakvi su to monstrumi - kazala je meštanka Zlota.

Do zaključenja ovog broja tragalo se za telom deteta.

Oca ubice više neće dovoditi u tužilaštvo

Dejanova i Daliborova majka Svetlana Dragijević saslušana je u sredu u svojstvu svedoka u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.  Kako smo ranije pisali, Svetlana je iskoristila svoje zakonsko pravo da ne svedoči, s obzirom na to da joj osumnjičeni Dejan sin i Radosav suprug. Svoj iskaz je dao i Radoslav, a kako saznajemo, on više neće biti dovođen u tužilaštvo.

- Branio se ćutanjem, pa ukoliko bude hteo ipak da da iskaz, tek tada će biti opet doveden - kazao je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
XY

19.04.2024 09:38

Sve laž do laži. Neko se zdušno trudi da isključivo zamajava naciju!!!

Odgovori 17 5