DA SRCE PUKNE! Dirljivi gestovi meštana Banjskog polja na mestu gde je nestala mala Danka (VIDEO)

Autor: Maja Bogavac/Aleksandra Grujić

Hronika

14.04.2024

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani i dalje ostavljaju cveće, igračke i sveće na mestu gde je nestala Danka Ilić, kao i na mestu gde je navodno udarena automobilom.

DA SRCE PUKNE! Dirljivi gestovi meštana Banjskog polja na mestu gde je nestala mala Danka (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika/printscreen, Društvene mreže

U Banjskom polju, kod Bora, već deset dana traje potraga za telom dvogodišnje Danke Ilić, koja je nestala 26. marta. Danas je ujedno i devetnaesti dan od njenog nestanka.

Na mestu nestanka, gde je Danka udarena automobilom, nalazi se cveće koje je uvelo, ali i igračke koje su meštani ostavili u znak sećanja na malenu devojčicu.

Ove dirljive gestove meštana, koji izražavaju tugu i poštovanje prema Danki, ne može a da ne primeti svako ko prođe pored tog mesta.


U naselju Banjsko polje i dalje vlada muk, a na mestu nestanka, nema policijskih vozila.

 

Zadnji deo kuce gde je majka Danke Ilić navodno parkirala vozilo

Iza kuće, gde je majka Danke Ilić navodno parkirala vozilo pre nestanka devojčice, vidi se pala ograda. Teren je blatnjav, a ponegde je primetno i seno.

 

- Ivana je u utorak dovezla Danku i sina i parkirala se pozadi verovatno da neko ne bi dojavio njenoj porodici da je došla. Ona, navodno, uopšte nije imala ključ kuće i iz tog razloga je policija posle prijave nestanka deteta naišla na zaključana ulazna vrata. Nije mogla tu ni da prespava s decom tu, jer nema kako da uđe u kuću, a i kuća je u jezivom stanju - rekle su komšije iz Banjskog Polja ranije.

Dvorište ove kuće bilo je prepuno smeća, ali je nakon dolaska bagera prekopano i rasčišćeno. Mini bager dovezen je u dvorište kuće gde je nestala devojčica Danka 28.03.2024., a kako je potvrđeno iz MUP-a, neophodan je bio radi uklanjanja stabala na samom imanju.

Kuća je i dalje u ruiniranom i izuzetno lošem stanju, puna starih stvari i otpada. Ona navodno pripada Dankinoj babi, odnosno majci Ivane Ilić.

Podsećamo, region je zavijen u crno nakon vesti o monstruoznom ubistvu male Danke Ilić (2). Javnost je šokirana saznanjem da su radnici Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" Bor, Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragojević (50) iz sela Zlot, brutalno okončali Danikin život. Oni su priznali da su Danku udarili službenim kolima, a potom je jedan od njih izašao iz vozila i, na najsvirepiji način, zadavio devojčicu golim rukama dok je ona bila živa i plakala. Nakon toga, njeni napadači su je ubacili u gepek i odvezli se na deponiju kako bi se rešili beživotnog tela.

Potraga za telom je i dalje u toku, a juče su se uključili i pripadnici Žandarmerije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading