EVROPA NA NOGAMA! Najpoznatiji grčki sajt o nestalima pisao o maloj Danki

Autor:

Hronika

03.04.2024

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deveti dan kako nema male Danke

EVROPA NA NOGAMA! Najpoznatiji grčki sajt o nestalima pisao o maloj Danki

Foto: ST/Tamara Pavišić

Nakon što je u javnosti procurio snimak na kojem se navodno vidi dvogodišnja Danka Ilić u Beču u društvu dve žene, Interpol je reagovao i stavio devojčicu iz Srbije na žutu poternicu. Ova vest je odjeknula širom Evrope, a informacije o nestaloj devojčici su sada dostupne i na grčkom sajtu "Hamogelo", koji se bavi slučajevima nestalih osoba.

Danas su preduzete dodatne mere kako bi osiguralo mesto gde se dogodio nestanak Danke Ilić. Policija je pomerila automobile i novinske ekipe još dalje od tog mesta, čak iako su već bili udaljeni nekoliko stotina metara, preneo je Blic.

Danka Ilić nestala je 26.3.2024. godine iz Bora, grada koji se nalazi u blizini granice sa Rumunijom i Bugarskom. Posebno je istaknuto da devojčica nije razvila moć govora, što dodatno naglašava ozbiljnost njenog nestanka. U trenutku nestanka, bila je obučena u ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i imala je kosu vezanu u rep.

- Devojčica Danka Ilić nestala je 26.3.2024. godine iz Bora u Srbiji, a ovaj grad nalazi se u blizini granice sa Rumunijom i Bugarskom. Treba napomenuti da devojčica nije razvila moć govora - navodi se na pomenutom sajtu.

Foto: Printscreen/https://www.hamogelo.gr/

Informacije o Danki na grčkom sajtu

Sajt "Hamogelo" poziva sve koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj devojčici da se jave njima, Evropskoj liniji za nestalu decu ili policijskim upravama u zemlji. Ovo jasno pokazuje da je potraga za Dankom postala međunarodna, te da se svi resursi ulažu kako bi se pronašla.

Nestanak Danka Ilić je izazvao veliku pažnju javnosti u Srbiji. Sistem "Pronađi me" je prvi put aktiviran u zemlji zbog njenog nestanka, a sajt ''pronađime.mup.gov.rs'' pruža detaljne informacije o izgledu devojčice - smeđa kosa, braon oči, visoka oko 85 centimetara.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading