''VIDELA SAM DANKINE UBICE, JEDAN ME JE GLEDAO, DRUGI ZAVIRIVAO U DVORIŠTE!'' Susret monstruma i majke devojčice koji ledi krv u žilama!

Autor:

Hronika

16.04.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Ilić ispričala je kako je izgledao njen susret sa ubicama njene ćerke Danke Ilić.

''VIDELA SAM DANKINE UBICE, JEDAN ME JE GLEDAO, DRUGI ZAVIRIVAO U DVORIŠTE!'' Susret monstruma i majke devojčice koji ledi krv u žilama!

Foto: Društvene mreže

Ivana Ilić majka male Danke Ilić je otvorila ranjenu dušu i po prvi put progovorila o tragičnom 26. martu kada je dvogodišnja devojčica nestala, a kako će se kasnije ispostaviti, i kada je na monstruozan način ubijena. 

- Danku i sina sam tog dana odvela sa namerom da se igraju na mestu gde sam ja odrasla i gde me vežu najlepše uspomene. Tamo sam imala prelepo detinjstvo. Strašno je što me neko sumnjiči samo zato što sam decu odvela na mesto koje je toliko bitno za mene - rekla je Ivana, pa i nama, kao i policiji rekla da je devojčica nestala dok je otišla do svojih kola parkiranih sa druge strane pojate, po flašicu sa vodom za sina i prepričala je šok kada nije videla detence koje je ostavila da se igra i koje prethodno nije pokušavalo da izađe iz dvorišta:

- Kad sam se vratila na mesto gde su bila deca, Danke nije bilo i ja sam krenula u krug da se vrtim , oko pojate sam je tražila i dozivala...

Ivana ističe i da je ispred dvorišta videla monstrume.

- Nedao bog nikome takvu i toliku bil. Od ovog se ne oporavlja. Moj agonija je počela od trenutka kad je iz dvorišta Danka nestala. Dala sam sinu flašicu sa vodom iz kola i nje za toliko već nije bilo nigde. Išla sam u krug oko pojate dozivajući je i tražeći i kad sam pogledala ka putu videla sam na kapiji tu dvojicu. Jedan me je gledao, a drugi je zavirivao oko naše ograde - prisetila se Ivana susreta sa ubicama njenog čeda Dejana Dragićevića i Srdjana Jankovića.

Ivana je zahvalna policiji koja je od početka angažovana na slučaju u nadi da će se razrešiti sve do kraja.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mileva

19.04.2024 08:40

Ako je ovo tačno, policija je onda imala osumnjičene još prvog dana. I majci su oni, valjda bili prvo sumnjivi? Ne znam što ovo ne rešiše odmah sutradan, nego su pustili osumnjičene sa premeštaju telo danima?

Odgovori 10 1