ČUJE SE SAMO LAVEŽ PASA! Zlokobna tišina u selu Zlot: Kapija kuće ubice DANKE ILIĆ zapečaćena, a nema ni Svetlane... SVI SE PITAJU JEDNO!

Autor:

Hronika

15.04.2024

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka osumnjičenog Dejana i preminulog osumnjičenog Dalibora ovoga jutra nije u Zlotu.

ČUJE SE SAMO LAVEŽ PASA! Zlokobna tišina u selu Zlot: Kapija kuće ubice DANKE ILIĆ zapečaćena, a nema ni Svetlane... SVI SE PITAJU JEDNO!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Radna nedelja u Zlotu počela je mirno - nema više policije, vatrogasaca, ni brojih novinarskih ekipa, a policijsko vozilo više ne dežura ni pred kućom Dragijevića.

Ni Svetlana Dragijević, majka osumnjičenog Dejana i preminulog osumnjičenog Dalibora ovoga jutra nije u Zlotu.

Kako kažu sa lica mesta, kapija je zaključana. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

 

 

Svetlana je proteklih dana viđana u selu, išla je i sinu na grob, a nedavno nam se požalila i da ide lekaru zbog zdravstvenih tegoba.

Podsećamo, njen suprug i sin i dalje su u pritvoru, a i ona je sama uključena u istragu, pa se sutra očekuje da u Tužilaštvu da iskaz.

PODSETIMO

Deda Danke Ilić je rekao za Blic da, što se tiče informacija, najviše veruje Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP).

- U svakom momentu, ako nas interesuje bilo kakva informacija, njihova vrata su otvorena za nas. Mi se svaki drugi dan interesujemo. I dalje se traga za telom. Videli ste i sami, po priči ova dva monstruma, ne razumem ih šta su to uradili - kaže Ilić.

"Dankin brat vraćen u porodicu, krenuo ponovo u vrtić"

Prema njegovim rečima, Dankin brat koji je u trenutku nestanka bio sa njom u Banjskom polju, odveden je u jednom momentu u hraniteljsku porodicu pošto su, kako on tvrdi, njegovi roditelji bili osumnjičeni.

- Dankin brat, moj unuk, vraćen je roditeljima i našoj porodici posle ispitivanja. Odmah, drugi ili treći dan su nam vratili dete. Bio je u hraniteljskoj porodici. Po zakonu je to bilo, to je procedura jer su moja snajka i sin bili osumnjičeni. Dok se nije rešila stvar, dete je moralo da bude tamo - kaže on.

Prema njegovim rečima, mališan ima tri godine i još nije svestan šta se dogodilo sa njegovom sestrom Dankom.

- Dete je još uvek. Po neki put spomene Danku, a to nama slomi srce. Vratili smo ga u vrtić, svi pokušavamo da živimo normalno, a samo čekamo svakog trenutka da nam jave da su je pronašli - kaže Dankin deda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading