NIKAD SE NEĆE SAZNATI NI KOLIKO SU BILI PIJANI KAD SU UBILI MALU DANKU! Oglasilo se Tužilaštvo o ubicama devojčice iz Bora! SAOPŠTILI VAŽNU VEST!

Autor:

Hronika

15.04.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U interesu istrage ne možemo saopštiti koja će sve lica biti ispitana u svojstvu svedoka u narednom periodu, navode u VJT Zaječar

NIKAD SE NEĆE SAZNATI NI KOLIKO SU BILI PIJANI KAD SU UBILI MALU DANKU! Oglasilo se Tužilaštvo o ubicama devojčice iz Bora! SAOPŠTILI VAŽNU VEST!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Ne može se na egzaktan način utvrditi stepen alkoholisanosti osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić u trenutku kada su dete udarili kolima, zbog proteka vremena od momenta udara kolima do njihovog hapšenja - kažu u VJT Zaječar.

Inače, osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, Dejan Dragijević i Srđan Janković, biće upućeni na psihijatrijsko veštačenje u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu čim se za to steknu uslovi, odnosno čim više ne bude neophodno njihovo prisustvo dokaznim radnjama koje se trenutno provode, potvrđeno je u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

 

- Osumnjičenima za ubistvo Danke Ilić je određen pritvor po rešenju sudije za prethodni postupak Višeg suda u Zaječaru ističe 03.05.2024. godine i nakon toga će biti doneta odluka o eventualnom produženju pritvora. U interesu istrage ne možemo vam saopštiti koja će sve lica biti ispitana u svojstvu svedoka u narednom periodu - navode u VJT Zaječar.

Podsetimo, sumnja se da su Janković i Dragijević udarili dete automobilom 26. marta, kada je mala Danka na momenat izmakla iz vida majke. Oni su mrtvi pijani, ošamućeno dete ubacili u gepek, a kad se ona probudila Dejan Dragijević ju je ugušio, a onda su telo bacili na obližnju deponiju. 

Međutim, Dragijević je uz pomoć brata, koji je u međuvremenu preminuo u PS Bor, i oca telo devojčice dva dana kasnije negde prebacio i navodno niko ne može da se seti gde. Policija već nedeljama prekopava svaki deo Zlota i Banjskog polja, gde Dragijević živi odnosno gde je mala Danka nestala.

Dejan Radenković, nekadašnji pomoćnik načelnika UKP, smatra da su, vremenom, šanse za pronalazak tela male Danke sve manje.

- Vreme uopšte ne ide u prilog ovom slučaju. Kako vreme prolazi, šanse za pronalazak tela male Danke su sve manje upkos svim naporima MUP-a. Po njihovim izjavama, postoji sumnja da je njeno telo više puta premeštano od strane osumnjičenih i njihovim pomagačima, a nažalost jedan od njih je preminuo, a sa njim i tajna. Bez obzira na sve, njima se stavlja na teret krivično delo: Teško ubistvo - rekao je Radenković za Pink.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading