JEDNOG SINA SAHRANJUJE U ČETVRTAK, A DRUGI U ZATVORU: Majka Dankinog ubice obavila razgovor sa policijom

Autor:

Hronika

09.04.2024

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od trenutka kada je saznala da joj je jedan sin preminuo, a suprug zadržan u pritvoru zbog sumnje da je saučesnik u prikrivanju tela Danke Ilić, nju svakodnevno obilaze ekipe Hitne pomoći, ujutru i uveče.

JEDNOG SINA SAHRANJUJE U ČETVRTAK, A DRUGI U ZATVORU: Majka Dankinog ubice obavila razgovor sa policijom

Foto: Republika, Printscreen

Majka Dejana Dragijevića osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić danas je obavila razgovor sa policijom.

Kako prenosi Telegraf, ona je u dvorište kuće izašla obučena kompletno u crno i razgovarala sa pripadnicima policije.

Od trenutka kada je saznala da joj je jedan sin preminuo, a suprug zadržan u pritvoru zbog sumnje da je saučesnik u prikrivanju tela Danke Ilić, nju svakodnevno obilaze ekipe Hitne pomoći, ujutru i uveče.

Takođe, ispred kuće se konstantno smenjuju policijska vozila.

Prošlo je pet teških dana otkad je Srbiju pogodila strašna vest da je malena Danka Ilić (2), za kojom se tragalo 10 dana, ubijena u Banjskom polju kod Bora.

Njeno telo, nažalost, još nije nađeno. Nemio događaj koji se desio u međuvremenu zakomplikovao je situaciju - reč je o iznenadnoj smrti brata osumnjičenog za ubistvo devojčice, koji je priznao da je pomogao bratu da se reši tela.

"Psihološki profili ubica"

Psihološkinja Vujić Bojović objašnjava o kakvim psihološkim profilima je reč.

- Jako je teško iz pozicije psihologa objasniti ponašanje čoveka kog niste upoznali. Ljudi su razmišljali na "tunel" način, ne videvši širu slike. Nisu pokazali ni trunku empatije, dete su tretirali kao objekat. Teško je staviti se u tu glavu. To bili potpuno neupadljivi likovi, na bilo koji način, ni po čemu se nisu isticali, i da je njihova patologija, da kažem, eksplodirala na neki način, patologija ličnosti, eksplodirala na neki način u situaciji gde su se oni osetili ugroženo - kaže Vujić Bojović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Solo

09.04.2024 12:08

Mozda bi trebalo i nju da stave u zatvor jer ako je vrate opet u toj kuci strave sigurno je nece biti prijatno jer komsije a i osrali su vrlo kivni i osvetnicki raspolozeni pa me ne bi iznenadilo ako im neko popali kucu..