"DALIBOR JE BIO ZDRAV, NE ZNAM ŠTA MU BI!" Komšija porodice Dragijević ispričao kako se oseća majka Dankinog ubice: "Samo kuka"

Autor:

Hronika

07.04.2024

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Republike danas se nalazi u mestu Zlot.

"DALIBOR JE BIO ZDRAV, NE ZNAM ŠTA MU BI!" Komšija porodice Dragijević ispričao kako se oseća majka Dankinog ubice: "Samo kuka"

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

Osumnjičeni Dalibor Dragijević (40) iz Bora kome je u subotu određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao bratu Dejanu Dragijeviću (50) osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nakon izvršenog krivičnog dela, preminuo je noćas u 03.10 Policijskoj upravi u Boru.

Daliboru Dragijeviću je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju on je u 3,10 časova preminuo, a od strane lekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt. 

Ekipa Republike danas se nalazi u mestu Zlot. Tamo smo zatekli jednog od retkih komšija Dragijevića koji je od jutros išao u njihovu kuću nakon vesti da su uhapšeni zbog ubistva devojčice Danke Ilić.

Kako je objasnio, Svetlana Dragijević je u jako lošem stanju.

- Došao sam komšijski da se nađem Svetlani. Izjavio sam joj saučešće. Muka je snašla. Kuka samo, loše joj, a kako bi joj i bilo - rekao nam je komšija u neformalnom razgovoru.

Kako je istakao, zna da je Dejan imao zdravstvenih problema, ali koliko se seća, Dalibor je bio zdrav.

- Niko ne zna šta da joj kaže, razumem i njih. Što se tiče Dalibora, on je bio zdrav koliko znam, ne znam šta se desilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Lepo pripremiti sve

07.04.2024 16:43

Što kuka jadna žena, pa ovo je idealna prilika da se sin okupa i lepo sredi za svoju sahranu.To je idealna stvar u ovom momentu.

Odgovori 12 25
Valerija

09.04.2024 13:37

Udavili su ga. Primenjuju metode kese na glavu...