OVOM TAKTIKOM SE KORISTE MONSTRUMI KOJI SU UBILI DANKU! Povlače iskaze, KRIJU informacije, OPTUŽUJU jedan drugog... EVO KAKO POKUŠAVAJU DA SE IZVUKU!

Autor:

Hronika

08.04.2024

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je jedan detaljno opisao kako je ubio Danku Ilić, drugi je odlučio da se brani ćutanjem.

OVOM TAKTIKOM SE KORISTE MONSTRUMI KOJI SU UBILI DANKU! Povlače iskaze, KRIJU informacije, OPTUŽUJU jedan drugog... EVO KAKO POKUŠAVAJU DA SE IZVUKU!

Foto: Društvene mreže

Ponašanje osumnjičenih, za koje postoje dokazi da su izvršili krivično delo teškog ubistva Danke Ilić, danas je državni sekrretar MUP Željko Brkić opisao kao najmonstruozniji oblik ljudskog ponašanja.

Dok je jedan detaljno opisao kako je ubio Danku Ilić, drugi je odlučio da se brani ćutanjem.

- Teško je saznati motive zašto ne želi da sarađuje. Ali vi kod njih možete videti takvo odsustvo empatije i bezobzirnost, čak i sada kada je suočen sa istinom, osumnjičeni ne želi da kaže gde je sakrio telo Danke Ilić. To govori o velikom nedostatku empatije. To dete ima pravo na dostojanstveno sahranjivanje, da roditelji mogu da mu posvete grobno mesto. Lišeni su svakog ljudskog osećanja - kaže Brkić.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Željko Brkić 

 

Brkić kaže da je do sada prikupljeno dovoljno dokaza na osnovu koji može da se zastupa optužnica i dodaje da će nadležni moći da donesu odgovarajuću presudu.

Brkić navodi i da je teško misaono rekonstruisati ovaj zločin i da se nada da će telo Danke Ilić biti uskoro pronađeno.

- Nadam se da će telo Danke biti pronađeno, nesumnjivo je da je dete sa mesta kontakta sa vozilom uneto u vozilo - kaže Brkić.

TAKTIKA UBICA DANKE ILIĆ

Podsetimo, kako se ovih dana pisalo u medijima, monstrumi koji su presudili Danki Ilić povlače iskaze, kriju informacije, optužuju jedan drugog i povremeno brane ćutanjem. 

Stiče se utisak da se ubice koriste taktikom, kako bi se vodili floskulom "nema tela, nema dela" međutim, kao što je i državni sekretar MUP saopštio, tužilaštvo ima dovoljno dokaza da bi se podigla optužnica. 

PODSETIMO

Srđan Janković i Dejan Dragijević, koji su uhapšeni zbog sumnje da su ubili Danku Ilić, saslušani su u petak uveče, a juče im je određen pritvor. Dragijević je pred tužiocem priznao zločin, dok se Janković branio ćutanjem. Obojici je potom određen pritvor do 30 dana.

Foto: Društvene mreže

 

 

Policija je u međuvremenu uhapsila Radeta i Dalibora Dragijevića, oca i brata Dejana Dragijevića, koji je juče preminuo, zbog sumnje da su mu pomogli da premesti telo ubijene devojčice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Fargo

08.04.2024 13:01

bizarno sumnjivo šeprtljavo - zašto bi suvozač udavio dete i zašto bi tek tako priznali takvo nešto što niko ne može znati osim njih - možda su uništili telo - dali ga životinjama da pojedu - možda je dete samo oteto i prodano -možda je negde još živo -ništa ne može više ovde iznenadit - oni će da poreknu nedelo -odvetnik će im savetovat da kažu da su morali priznat pod pretnjom i prisilom policiskog tretmana -samo ćete videt - bit će to još jedan slučaj gde zakon ismijava pravdu i žrtve

milan lala

09.04.2024 05:03

Monstrume batinati dok ne kazu gde su zakopali dete. Nikakva prava monstrumi nemaju tuci ih do ne pokazu gde su zakopali devojcicu.