ŠTA ĆEMO BEZ NAŠE DEVOJČICE, A TEK JE NAUČILA DA TRČKARA! Baka male Danke na lekovima za smirenje: Da su je MONSTRUMI ostavili na ulici, makar bi je MAJKA NAŠLA!

Autor:

Hronika

08.04.2024

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su gajili nade da će dete biti pronađeno!

ŠTA ĆEMO BEZ NAŠE DEVOJČICE, A TEK JE NAUČILA DA TRČKARA! Baka male Danke na lekovima za smirenje: Da su je MONSTRUMI ostavili na ulici,  makar bi je MAJKA NAŠLA!

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

Baka male Danke, Tatjana, za naš portal govorila je o svemu što porodica Ilić već 14 dana proživljava. Ekipa Republike je sinoć izjavila saučešće, a baka je jedva govorila o bolu koji ih je snašao.

- Ovo je košmar iz kog ne može da se probudi. Šta ljudi moji da vam kažem?! Ne mogu da prihvatim da nema naše bebe, naše devojčice male vesele koja je tek bila naučila da trčkara. To je bila beba moja. Nema njenog tela. Deca mi se razdiru od tuge. Ivana treba da bude zdrava i da se ne sekira u trudnoći. Ćerka treba da mi se porodi - rekla je Tatjana, a suze joj sve više naviru.

Ona i njen suprug su na lekovima za smirenje kako bi mogli da izdrže sve što im se desilo.

Foto: ST/Dragan Kadić

Baka Tatjana

Moj um ne može da pojmi da medju ljudima postoje takvi monstrumi. Da udare dete i ne ukažu mu pomoć, koja je to vrsta? Moraju policiji da kažu gde su je bacili. Normalan čovek bi zastao da je udario mače, a ne detence ovolicko - govori gušeći se u suzama i pokazuje otvorenim šakama postavljenim otprilike u širini ramena.

Baka kaze da je od trenutka kada je devojčica nestala iz dvorišta u Banjskom polju gajila nadu da je će da se pronađe živu, a i sama je učestvovala u potrazi. I kada se pojavio snimak, svi su pomislili da je mala Danka u Beču.

Svi smo u bunilu nekom, tumaramo, niko ne može ni da jede, ni da pije. Da su je monstrumo kad  su je udarili kolima ostavili na ulici,  makar bi je majka našla - neutešno plačuči je rekla Dankina baka po ocu.

Podsćanja radi, nakon priznanja Dejana Dragijevića (50) da je udavio dvogodišnju Danku Ilić nakon što ju je njegov kolega Srđan Janković (50) udario službenim automobilom, on je na saslušanju obelodanio da su mu otac Rade Dragijević (73) i brat Dalibor Dragijević (40) pomagali da telo deteta premeste na drugu lokaciju sa deponije gde je navodno prvo bačena.

Dalibor Dragijević umro je juče u policijskoj upravi Bor od infarkta.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading