"DECA MI SE RAZDIRU OD TUGE, IVANA TREBA DA MI BUDE ZDRAVA..."! Baka ubijene male Danke kroz suze o ćerki i zetu koji su na najsuroviji način ostali bez deteta!

Autor:

Hronika

07.04.2024

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mala Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, kad ju je majka na trenutak izgubila iz vida dok je drugom detetu davala vodu. Posle višednevne potrage, policija je saopštila da je Danka Ilić mrtva.

"DECA MI SE RAZDIRU OD TUGE, IVANA TREBA DA MI BUDE ZDRAVA..."! Baka ubijene male Danke kroz suze o ćerki i zetu koji su na najsuroviji način ostali bez deteta!

Foto: MUP, drustvene mreze

majka danke ilic

Deca mi se razdiru od tuge. Ivana treba da bude zdrava i da se ne sekira u trudnoći. Ćerka treba da mi se porodi - rekla je Tatjana, baka surovo ubijene dvogodišje Danke Ilić, dok joj suze naviru.

Baka kaze da je od trenutka kada je devojčica nestala iz dvorišta u Brestovačkoj banji gajila nadu da je će da se pronađe živu. I sama je učestvovala u potrazi.

Kada se pojavio snimak devojčice iz Beča i Tatjana je mislila da se radi o Danki.

- Bila nam je ista Danka, tako da smo verovali da je to ona. Tek kad smo kasnije uveličavali sliku videli smo razlike. Ovo dete je malo više i malo su joj oči drugačije - rekla je Tatjana za Republiku.

Podsećamo, mala Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, kad ju je majka na trenutak izgubila iz vida dok je drugom detetu davala vodu. Posle višednevne potrage, policija je saopštila da je Danka Ilić mrtva.

Naime, nju su najpre a seoskom putu automobilom udarili radnici vodovoda Srđan Janković i Dejan Dragijević koji su bili pijani. Oni su tada povređenu devojčicu ubacili u gepek, a kada se probudila, Dejan Dragijević ju je udavio. Posle toga su telo deteta bacili na deponiju, odakle ju je posle Dragijević uz pomoć brata i oca, prebacio na lokaciju koju eće da odaju.

Podsećamo, rano jutros brat ubice je preminuo od srčanog udara u PS u Boru, dok je ocu danas posle saslušanja određen pritvor.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Snaja i sin

08.04.2024 16:03

Cerka i zet.