SKANDALOZNA IZJAVA NAKON UBISTVA MALE DANKE: Imam iz Plava šokirao ovim rečima, neka mu BOG OPROSTI!

Autor:

Hronika

07.04.2024

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek, koji bi po "sili vere" trebalo da širi poruke mira, svirepu smrt nedužnog deteta na svirep način je iskoristio za promociju svojih, u najmanju ruku, bolesnih političkih stavova.

SKANDALOZNA IZJAVA  NAKON UBISTVA MALE DANKE: Imam iz Plava šokirao ovim rečima, neka mu BOG OPROSTI!

Foto: Društvene mreže

Imam iz Plava Sead Jasavić zaprepastio je celokupnu javnost u regionu kada je monstruozno ubistvo male Danke Ilić prokomentarisao ništa manje monstruoznom objavom na Fejsbuku -  "Danka – danak u krvi baštinjenja genocidne ideologije."

 

 

Čovek, koji bi po "sili vere" trebalo da širi poruke mira, svirepu smrt nedužnog deteta na svirep način je iskoristio za promociju svojih, u najmanju ruku, bolesnih političkih stavova.

Kada je u komentarima naišao na negodovanje zbog svog stava, imam je nastavio elaboraciju „zašto nam se ovo dešava“, te rekao da će to biti tako dok god deca u školama uče "Gorski vijenac", te poručio da „nisu ovo nacionalne teme – već je u pitanju refleksija kompletnog ponašanja državnog sistema Srbije – koji ne sankcioniše već skriva zločince i ne priznaje svoje zločine – i ne ulazi u nacionalnu fazu katarze", navode Novosti.

Podsećamo, mala Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, kad ju je majka na trenutak izgubila iz vida dok je drugom detetu davala vodu. Posle višednevne potrage, policija je saopštila da je Danka Ilić mrtva.

Naime, nju su najpre a seoskom putu automobilom udarili radnici vodovoda Srđan Janković i Dejan Dragijević koji su bili pijani. Oni su tada povređenu devojčicu ubacili u gepek, a kada se probudila, Dejan Dragijević ju je udavio. Posle toga su telo deteta bacili na deponiju, odakle ju je posle Dragijević uz pomoć brata i oca, prebacio na lokaciju koju eće da odaju.

Podsećamo, rano jutros brat ubice je preminuo od srčanog udara u PS u Boru, dok je ocu danas posle saslušanja određen pritvor.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ja veliki imam!

08.04.2024 16:28

Tebe za ovo sunetimo ponovo na suvo!

Ana

09.04.2024 18:23

Ne lupetaj