"NE ZNAM KAKVI SU POSTALI...": Dankin pradeda progovorio o svojoj unuci Ivani - "Zašto je bila tamo ne mogu da kažem"

Autor:

Hronika

02.04.2024

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danka je visoka 85cm, ima smeđu kosu, braon oči a u trenutku nestanka bila je obučena u maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone i crne patike.

"NE ZNAM KAKVI SU POSTALI...": Dankin pradeda progovorio o svojoj unuci Ivani - "Zašto je bila tamo ne mogu da kažem"

Foto: ST/Tamara Pavišić, facebook

Pradeda Danke Ilić (2) koja je nestala prošlog utorka u Banjskom Polju kod Bora, ispričao je za Republiku da ne zna koji je razlog što je njegova unuka Ivana  26. marta sa decom išla u Banjsko polje.

- Ne mogu da kažem, nešto da prognoziram ili smišljam, ništa ne znam. Ivana nije živela sa nama, ona je živela u Boru. Kako su živeli i kako su se slagali ja stvarno ne znam, kao ni razlog zašto je išla u pojatu. Kad su bili manji znao sam kakvi su bili, kad su se odselili ne znam kakvi su postali. Nisu često dolazili kod mene - rekao je Joksim Dragomirović, pa dodao da veruje da će malena devojčica biti pronađena.

- Žao mi je stvarno, ali sve imam utisak da je još uvek živa, osećam to. Ne mogu da zamislim da nije živa. 

Takođe, pradeda Danke prokomentarisao je i snimak iz Beča, na kojem se vidi devojčica koja jako podseća na nestalo dete.

- U suštini ima stvari koje liče na nju, ali mislim da je ono dete sa snimka veće. Mada, znam da na televiziji svi izgledamo krupnije, ali koliko znam policija traga pa ćemo saznati šta se desilo - rekao je Ivanin deda pa istakao da je skoro nije video.

- Danku nisam video dugo, ali sam je viđao, a drugog praunuka sam video kad se to dogodilo, bio je sa Ivanom gore u pojati.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading