OGLASILA SE BEČKA POLICIJA! Evo šta kažu o snimku devojčice koja podseća na nestalu Danku Ilić!

Autor:

Hronika

02.04.2024

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek niko ne može da pruži odgovor na pitanje gde je nestala Danka Ilić, a srpska javnost čeka da sazna da li je Danka na snimku iz Beča na kom se vidi devojčica u pratnji dve žene za koje se pretpostavlja da su rumunske državljanke.

OGLASILA SE BEČKA POLICIJA! Evo šta kažu o snimku devojčice koja podseća na nestalu Danku Ilić!

Foto: Društvene mreže

Prolazi osmi dan otkako je u Banjskom polju nestala Danka Ilić, dvogodišnja devojčica iz Bora.

Jedini trag o kome je javnost obaveštena je snimak iz Beča na kom se vidi devojčica koja neverovatno podseća na nestalu Danku Ilić.

- Na videu lošeg kvaliteta devojčica je u pratnji dve žene za koje se pretpostavlja da su rumunske državljanke - rekao je portparol bečke policije Markus Ditrih za austrijski Klajne Cajtung rekavši da se "istraga intenzivno sprovodi i da kriminalističko odeljenje dobro napreduje".

Još uvek niko ne može da pruži odgovor na pitanje gde je nestala Danka Ilić, a srpska javnost čeka da sazna da li je Danka na snimku iz Beča na kom se vidi devojčica u pratnji dve žene za koje se pretpostavlja da su rumunske državljanke.

Ekipa Republike i Srpskog telegrafa nalazi se u Beču gde je obišla i tramvajsku stanicu gde je u petak uveče snimljena devojčica koja liči na nestalu Danku Ilić (2) iz Bora, a koja je navodno bila u pratnji dve Rumunke.

Austrijska policija, posle dobijanja snimka iz Beča, odmah je kontaktirala kolege u Beču koje rade na identifikacji snimljenog deteta i dve žene.

Svi Srbi koje žive u Beču su veoma uznemireni posle objave snimka.

Saša Stanojević koji radi u Beču kaže da su svi ljudi, u Beču, kako Srbi tako i oni koji su sa prostora bivše Jugoslavije, obavešteni o nestanku srpske devojčice koja je navodno viđena u ovom gradu.

- Ja sam video snimak i naravno, kao i svi i kao i cela moja porodica, odmah smo pokušali da ga uveličamo, kako bismo videli da li je u pitanju nestalo dete. Isto bih odreagovao kao čovek koji je snimio dete da sam primetio bilo šta sumnjivo - rekao je Saša Stanojević.

- Katastrofa. Ceo taj slučaj koji se dogodio je katastrofa. Mi svi smo ovde u Beču obavešteni da konstaktiramo policiju ili ambasadu u Beču ako primetimo dete. Nadamo se da će biti pronađeno živo i zdravo, što je i najvažnije - rekao je mladić koga smo slučajno sreli na ulici.

Kaže da su ceo slučaj propratili i austrijski mediji.

Šta su još rekli Srbi iz Beča pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading