POKRENUTA FINANSIJSKA ISTRAGA PROTIV BRAĆE PANIĆ: Proverava se njihova i imovina bliskih srodnika

Autor:

Hronika

22.03.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Panić i Miloš Panić se trenutno nalaze u bekstvu.

POKRENUTA FINANSIJSKA ISTRAGA PROTIV BRAĆE PANIĆ: Proverava se njihova i imovina bliskih srodnika

Foto: instagram.com/uros__panic__

Uroš i MIloš Panić

Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je finansijsku istragu protiv braće Miloša i Uroša Panića, koji su osumnjičeni za trgovinu ljudima i posredovanje u prostituciji. Prema informacijama iz "Blica", ovo je rezultat naredbe o sprovođenju istrage za krivična dela Trgovina ljudima i Posredovanje u vršenju prostitucije, u kojima se terete braća Panić, Ivan Z, Vuk Stanković, Sonja L. i David L.

Poternica i pritvor

Uroš Panić i Miloš Panić se trenutno nalaze u bekstvu, dok je za njima ranije raspisana poternica po naredbi Trećeg osnovnog suda u Beogradu. Sa druge strane, Ivan Z. se nalazi u pritvoru, dok se Sonja L. i David L. brane sa slobode. Oni će biti saslušani pred Višim javnim tužilaštvom u Beogradu na okolnost izvršenja krivičnog dela Trgovina ljudima.

- Tužilaštvo je naložilo da se proveri imovina braće Panić ali i imovina koja se vodi na njihove bliske srodnike. Proveravaju se nepokretnosti, automobili, računi, sefoni i dragocenosti koje se vode na njih ili članove njihove porodice - potvrdio je izvor Kurira i naveo da će po nalogu tužilaštva istragu voditi Jedinica za finasijske istrage.

Detalji optužbi


Prema naredbi o sprovođenju istrage, osumnjičeni su od neutvrđenog dana do 16. oktobra 2023. godine, po prethodnom dogovoru, dovođenjem u zabludu oštećenu vrbovali u cilju vršenja prostitucije i seksualne eksploatacije. Osumnjičeni su oglasili na internet stranici “Seksi-adresar” i u “Halo oglasima” brojeve telefona, nudeći usluge senzualne i tantričke masaže na različitim lokacijama u gradu.

Cene seksualnih usluga su, prema sumnjama, odredili osumnjičeni, pri čemu je oštećena predavala 50% ostvarene zarade, dok je drugi deo zadržavala za sebe. Takođe, postoji sumnja da je Vuk S. preko javnog profila na društvenoj mreži “Instagram” nudio posao u cilju zapošljavanja novih “maserki”, nudeći besplatnu obuku, dobru zaradu, smeštaj i obrok.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading