KOSTA IM JE UZEO ONO NAJSVETIJE! Reči na grobu Eme Kobiljski srce lome na milion delova: ''Ljubav je večna, rastanka nema!'' (FOTO/VIDEO)

Autor: M.B.

Hronika

21.03.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresne slike i reči na grobu Eme Kobiljski kojoj je 3. maja 2023. godine presudio školski drug Kosta Kecmanović.

KOSTA IM JE UZEO ONO NAJSVETIJE! Reči na grobu Eme Kobiljski srce lome na milion delova: ''Ljubav je večna, rastanka nema!'' (FOTO/VIDEO)

Foto: Republika.rs

Deset meseci je prošlo otkako je Kosta Kecmanović izvršio masovno ubistvo u OŠ ''Vladislav Ribnikar'' koju je i sam pohađao i usmrtio devetoro vršnjaka i čuvara škole.

Porodice nastradale dece i čuvara Dragana ne mire se sa crnom sudbinom, tuga i bol ne prestaju.

Među stradalom nedužnom decom je i ćerka odbojkaškog trenera Dragana Kobiljskog, Ema Kobiljski, a reči ispisane na nadgrobnoj ploči kidaju dušu.

- Zauvek znaj da sam tu, da te volim, da te čekam... Naša si ljubav, a ljubav je večna... Rastanka nema - stoji uklesano na grobu male Eme.

Emin grob je prekriven cvećem i igračkama, njena slika pokazuje koliko je bila mila i vedra devojčica, te izgleda kao da vas posmatra svojim nevinim očima.

Podsetimo, Emin otac prisetio se njenog odrastanja i njihove neverovatne povezanosti. Ema je bila njihova treća sreća i donela je neizmernu radost u njihov dom. Neutešni otac je prepričao kako je Ema provela svoje detinjstvo i o tragediji koja se dogodila 03. maja kada je Kosta Kecmanović oduzeo život Eme Kobiljski, njenih drugara i čuvara škole.

- Ema je bila mala, imala je dve godine i mi smo plesali uz Čolu, a ona malo-malo pa otrči do ajpeda i vidi mene tamo i priča mi, misleći da sam u inostranstvu: "tata, budi dobar, i požuri da se vratiš kući". Nisam razumeo odmah šta priča, tek kasnije mi se to sleglo - kaže neutešni Dragan Kobiljski za BBC.

Tatu od dva metra, Ema je zvala „moj plišanac".

- Kad god sam dolazio kući, trčala je da me zagrli. Gde god smo bili, to je bila čarolija - recimo, praznični dani u pustom rumunskom mestu, gde nema ničega sem jednog tržnog centra, a nama je bilo „kao u Parizu" - kaže Dragan i dodaje:

- Nama nikad ništa nije trebalo, osim nas samih. Kad smo dobili i mlađu ćerku Milu, postali smo četverac, ali se znalo da su za sve igrice, poput Aktivitija, Monopola ili podmornica, kao i odbojke, u paru ja i Ema, a mama i Mila. Ema i ja smo ih stalno pobeđivali - navodi Dragan koji je istakao koliko je bio ponosan na svoju ćerku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading