"STANEŠ PRE NEGO ŠTO NEKOGA UBIJEŠ": Još jedna vožnja u kontra-smeru, ovoga puta u Preljini! (VIDEO)

Autor:

Hronika

14.03.2024

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važno je da se vozači podstiču na odgovorno ponašanje u saobraćaju, kako bi smanjili rizik od ovakvih situacija.

"STANEŠ PRE NEGO ŠTO NEKOGA UBIJEŠ": Još jedna vožnja u kontra-smeru, ovoga puta u Preljini! (VIDEO)

Foto: rina.rs

Večeras je kod naplatne rampe u Preljini zabeležen neobičan incident - vožnja u kontra-smeru. Vozač "pasata" je nenamerno skrenuo u pogrešan smer, ali je odmah reagovao paljenjem sva četiri migavca i zaustavljanjem vozila. Ovaj potez je izazvao dosta pažnje i komentara na društvenim mrežama.

Komentari ispod videa koji je zabeležio ovaj incident odražavaju različite stavove. Mnogi su istakli da je vozač postupio ispravno u trenutku kada je shvatio svoju grešku.

- Barem nek ovaj bude primer kako treba da se postupi i kad dođe do ove neshvatljive greške. Staneš pre nego što nekoga ubiješ - jedan je od komentara koji je dobio dosta pozitivnih reakcija. Međutim, nije nedostajalo ni onih koji su izrazili nevericu u vezi sa činjenicom da vozači ulaze u kontra-smer.

- Kako uđu u kontra-smer? Nije mi jasno - glasio je jedan od komentara koji je ilustrovao zbunjenost ljudi koji su videli ovaj video.

 

 


Saobraćajni incidenti poput ovog nas podsećaju na važnost preventivnih mera i edukacije vozača. Obuka o pravilnom ponašanju u saobraćaju i reakciji u slučaju greške može biti ključna u sprečavanju ozbiljnih posledica. Takođe, važno je da se vozači podstiču na odgovorno ponašanje u saobraćaju, kako bi smanjili rizik od ovakvih situacija.

Ovaj incident nam takođe skreće pažnju na činjenicu da saobraćajne greške mogu da se dese svakome, te je važno imati razumevanja i solidarnosti u saobraćaju. Ohrabrujuće je videti da je reakcija vozača "pasata" naišla na podršku i razumevanje, što može poslužiti kao primer drugima u sličnim situacijama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading