BAKA MAZILA SANDUK UBIJENOG UNUKA, PA ZAJECALA! Najpotresniji prizor sa SAHRANE Martine i dece: Tek sam videla svog anđela...

Autor:

Hronika

09.03.2024

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deka i baka pali pored belih kovčega pre nego što su im unuci spušteni u grob.

BAKA MAZILA SANDUK UBIJENOG UNUKA, PA ZAJECALA! Najpotresniji prizor sa SAHRANE Martine i dece: Tek sam videla svog anđela...

Foto: ST/Vladimir Lukić, Republika, Facebook

Martina Petrović Suvajdžić sahranjena je u sredu na lokalnom groblju u Bačkom Petrovcu zajedno sa svoja dva sina Arosom i Ehosom, koji su imali samo jednu i tri godine. Martina je sahranjena pod devojačkim prezimenom Kukučkova, a njen suprug Lav Petrović Suvajdžić sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu.

Kako je Republika prva pisala, Lavov grob ostao je bez ikakvih obeležja i bez krsta, a sveštenik nije prisustvovao sahrani, budući da je reč o samoubici. Ni roditelji, ni prijatelji nisu došli na sahranu Lavu, a prisutan je bio samo utučeni Lavov deda.

Deca ovog para pokopana su u malim belim sanducima, a baka i deka, Martinini roditelji, prvi put su videli svoje mlađe unuče Ehosa, koji je u trenutku tragedije imao samo jednu godinu. Inače, kako smo ranije i pisali, njeni otac i majka nisu ni znali da su dobili drugo unuče, a saznali su kada se otkrilo da su deca ubijena, a Martina i Lav skočili sa krova zgrade.

- Pustite me još malo da budem sa njim, tek sam videla svog anđela - jecala je baka.

Kako su naši reporteri javili sa lica mesta, oni su mazili male bele sanduke sa decom i zagrljeni jecali na groblju u Bačkom Petrovcu, a kada su unuke spuštali u grob on su pali pored njihovih kovčega od tuge i bola.

Kako smo saznali, oni su samo pola sata "imali prilike da budu sa Ehosom" pre nego što je sahranjen.

Podsećamo, roditelji su sa Martinom izgubili kontakt još 2020. godine kada se, posle srednje škole, udala za Lava u Novom Sadu, a porodice nisu podržavale njihove izbore.

- Oboje su bili poročni i odbačeni od najbližih. Venčali su se bez prisustva bilo koga od familije. Jedino su pored njih tu bili obavezni svedoci. Kumovali su im od njih duplo stariji ljudi - ispričao je dobroobavešteni izvor Republike iz Bačkog Petrovca.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

10.03.2024 13:28

Kad nekog hoces da kaznis samo mu pamet uzmi, a sta ce ga u zivotu sve snaci samo on to zna.