OTKRIVENA NAJVEĆA MISTERIJA ZLOČINA U BORČI: Evo šta je inspektor pronašao na mestu zločina ubistva Jelene Marjanović!

Autor:

Hronika

24.02.2024

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U medijima su se mogle čuti optužbe na račun inspektora Došena da je brisao poruke i fotografije iz telefona ubijene pevačice.

OTKRIVENA NAJVEĆA MISTERIJA ZLOČINA U BORČI: Evo šta je inspektor pronašao na mestu zločina ubistva Jelene Marjanović!

Foto: TV PINK PRINTSCREEN, ST/Nemanja Pančić, Public/Promo

Inspektor Todor Došen, koji je vodio istragu o ubistvu Jelene Marjanović, za Pink je demantovao navode da je brisao slike i poruke iz telefona ubijene pevačice. Glavni pretres u ponovljenom suđenju Zoranu Marjanoviću zakazan je za polovinu marta, a Došen je istakao da su neophodni odgovori na nekoliko pitanja vezanih za ovaj slučaj.

Misterija zločina u Borči

Jedna od najvećih misterija zločina u Borči, gde je ubijena Jelena Marjanović, jeste predmet kojim je zločin izvršen. Inspektor Došen je istakao da je prilikom uviđaja pronađena patika i mobilni telefon, ali da predmet izvršenja zločina nije pronađen, što predstavlja veliku enigmu u istrazi.

Inspektor Došen o detaljima istrage

Došen je naglasio da je uviđaj urađen kako treba i da su detaljno pretražili teren, ali da nisu pronašli ključni predmet. Takođe, istakao je da tog dana nije razgovarao sa Zoranom Marjanovićem, ali da je primetio da je bio vidno uznemiren. Na pitanje da li misli da je Zoran ubica, Došen je odlučno istakao da će svoje mišljenje zadržati za sebe.

Prava maloletne Jane prekršena tokom suđenja

Advokat porodice Krsmanović otkrio je da je ćerka ubijene pevačice dobila status oštećene u ovom postupku. Takođe, istakao je da su prava maloletne Jane prekršena na više načina, uključujući i činjenicu da je punomoćni advokat dodeljen tek početkom suđenja.

Optužbe na račun inspektora Došena

U medijima su se mogle čuti optužbe na račun inspektora Došena da je brisao poruke i fotografije iz telefona ubijene pevačice. Međutim, Došen je demantovao ove tvrdnje, ističući da je uviđaj vršen od strane osmog odeljenja, koji su uzeli telefon i predali ga sudu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading