PRONAĐENO BEŽIVOTNO TELO MUŠKARCA! Horor u Novom Pazaru, sumnja se da je OVO uzrok tragedije!

Autor:

Hronika

22.02.2024

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je odmah započela operativni rad kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do ove tragedije.

PRONAĐENO BEŽIVOTNO TELO MUŠKARCA! Horor u Novom Pazaru, sumnja se da je OVO uzrok tragedije!

Foto: ST/Petar Divac/N. MANDIĆ

Polciija i Hitna pomoć

U Novom Pazaru, tačnije u Ulici Jošanička obala, dogodila se tragična situacija u kojoj je pronađeno beživotno telo četrdesetpetogodišnjeg muškarca I.F, prenosi Informer.

Hitna služba i pripadnici policije odmah su reagovali nakon prijave građana o muškarcu koji leži na podu. Nažalost, po dolasku na lice mesta, utvrđeno je da muškarac nije pokazivao znake života.

Sumnja se na prekomernu upotrebu narkotika

Prema informacijama koje su dostupne, policija sumnja da je uzrok smrti muškarca prekomerna upotreba opojne droge heroina. I.F. je bio poznat kao dugogodišnji korisnik narkotika u ovom gradu, što dodatno baca sumnju na ovu teoriju. Policija je odmah započela operativni rad kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do ove tragedije.

Reakcije očevidaca

Jedan od očevidaca situacije izjavio je za Informer da je bio prisutan kada su pripadnici policije i Hitne službe stigli na lice mesta. Njegova svedočenja mogu biti od ključnog značaja za dalju istragu, jer su prve reakcije i utisci svedoka često od velikog značaja u rekonstrukciji događaja.

Ova tragična vest je potresla lokalnu zajednicu, a nadležni organi će nastaviti sa istragom kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti koje su dovele do smrti I.F. Očekuje se da će istraga pružiti odgovore koji će pomoći u razumevanju ove nesrećne situacije.

(Informer)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading