OVO SU UHAPŠENI ZA KRAĐU KRIPTOVALUTA IZ BEOGRADA I PANČEVA! Opljačkan muškarac je KINESKI DRŽAVLJANIN!

Autor:

Hronika

13.02.2024

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su uhapšeni za krađu kriptovaluta na Paliluli

OVO SU UHAPŠENI ZA KRAĐU KRIPTOVALUTA IZ BEOGRADA I PANČEVA!  Opljačkan muškarac je KINESKI DRŽAVLJANIN!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@MUPRepublikeSrbijeRS

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Pančevo i Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, izvršili su hapšenje Petrova Vladimira iz Pančeva (36), Vuksića Željka iz Pančeva (23) i Bojana Vučkovića iz Beograda (39) zbog osnovane sumnje da su počinili krivično delo razbojništvo.

Prema saznanjima Republike, osumnjičeni su 21. januara ove godine došli u Ulicu Husinskih rudara na Paliluli kako bi izvršili trgovinu kriptovalutama sa oštećenim muškarcem, kineskim državljaninom, dogovarajući iznos od 202.000 evra.

Sumnja se da su osumnjičeni, nakon što su se približili parking prostoru, koristeći fizičku silu, oduzeli oštećenom dogovoreni iznos novca i nakon toga pobegli s mesta zločina.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu. Ovo hapšenje ukazuje na brzu reakciju policije i odlučnost u suzbijanju kriminala, naročito onog koji uključuje visoke sume novca i nasilje. Sudski postupak će utvrditi konačnu odgovornost osumnjičenih i odmeriti adekvatne kazne ukoliko se dokaže njihova krivica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading