NOVO HAPŠENJE U SLUČAJU PANIĆ! Otkriven još jedan makro, određeno mu zadržavanje

Autor:

Hronika

12.02.2024

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preduzimao radnje navodjenja, podsticanja i organizovanja predaje oštećenih ženskih lica drugim licima radi prostitucije.

NOVO HAPŠENJE U SLUČAJU PANIĆ! Otkriven još jedan makro, određeno mu zadržavanje

Foto: Facebook

U nastavku akcije hapšenja učesnika u lancu prostitucije koja je sprovedena od strane Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i policijskih službenika PU za grad Beograd uhapšen je osumnjičeni I.Z. (rodjen 1998. godine).

Osumnjičenom se stavlja na teret da je zajedno sa osumnjičenima V.S. i S.L., koji su uhapšeni pre nekoliko dana i sa osumnjičenima U.P. i M.P., za kojima se intenzivno traga, preduzeo radnje navodjenja, podsticanja i organizovanja predaje oštećenih ženskih lica drugim licima radi prostitucije.

Osumnjičenom je odredjeno zadržavanje do 48h, a dana 14.02.2024. godine će biti saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja da, u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, radi na otkrivanju svih učenika predmetnog dogadjaja, rasvetljavanju svih činjenica i razbijanju lanca prostitucije.

Podsetimo, osumnjičeni u lancu prostitucije V. S. je prilikom saslušanja rekao da se kaje zbog svojih radnji, te ispričao svaki detalj, svoju ulogu u organizovanju prostitucije, ali i  ulogu braće Panić i radnje koje su oni preduzimali.

On je tužiocu bez oklevanja rekao da priznaje delo da ce objasniti sve sto je učnio a sam njegov iskaz je od velikog značaja za dalji tog postupka.

Takođe, sud, prilikom određivanja pritvora ceni sve okolnosti, priznanje okrivljenog i postojanje zakonskih osnova za određivanje pritvora, koji razlozi su pošto je priznao svoje radnje te objasnio radnje koje su preduzimali braća Panic, kod V.S. po zakonu izostali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading