LEGLO RAZVRATA BRAĆE PANIĆ PORED ŠKOLSKOG IGRALIŠTA! Prostitutke paradirale pred decom, mališani šokirani: "Imaju velika usta i ogromne grudi"!

Autor:

Hronika

11.02.2024

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Zemunu, gde je bila baza za prostituciju za taj deo grada u kanadžama braće Panić, na očigled dece dok su se igrala u parku, šetkale su se devojke sa silikonima koje su podvođene za novac.

LEGLO RAZVRATA BRAĆE PANIĆ PORED ŠKOLSKOG IGRALIŠTA! Prostitutke paradirale pred decom, mališani šokirani: "Imaju velika usta i ogromne grudi"!

Foto: Republika, shutterstock, Facebook

Braća Panić, Uroš i Miloš, za kojima je raspisana poternica zbog sumnje da su izvršili krivično delo Posredovanje u vršenju prostitucije dobro su poznati u Zemunu, gde je ekipa Srpskog telegrafa i Republike pronašla zgradu u kojoj je prema rečima komšija cvetao njihov prljavi posao.

Ono što je najsimptiomatičnije je to što je biznis cvetao pred očima dečaka i devojčica koji su se igrali u parku uz koji je zgrada Panića sazidana. Deca su viđala devojke koje su dolazile u stanove Panića, a za Republiku su ispričali da su im izgledale kao "neke pevačice". 

-  Videli smo napumpane tete sa tetoviranim momcima, nekim opasnim. Imaju velika usta, ogromne grudi i napumpane obraze i nose prekratke suknje - rekli su nam dečaci koji su igrali  fudbal i međusobno se dopunjavali dok su opisivali ženske osobe koje su kako veruje komšiluk, bile prostitutke braće Panić.

Foto: Republika

U ovoj zgradi panići imaju tri stana prema rečima komšija

Panići su napustili zemlju neposredno pred policijsku akciju u kojoj je razbijen lanac prostitucije koji su organizovali uz pomoć Uroševog najboljeg prijatelja Vuka Stankovića, koji je u četvrtak uhapšen. Panići su sudeći prema objavama na Instagramu, pobegli u Zagreb, gde su u petak uveče bili u ludom provodu sa ženama i društvom. Čak su označili i klub u kom su dočekali zoru uz muziku i zdravice.

Na licu mesta u Zemunu, naš reporter je od komšije iz susedne zgrade njihovoj, čuo da okruženje Panića sumnja da oni imaju saradnike zaposlene u policiji.  

- Ti momci su sumnjivi čim ih vidite. Vode glamurozan život i druže se sa mnogo ljudi. Nije nam uopšte čudno što ih traže zbog podvođenja devojaka, ali to je izgleda bila javna tajna. Oni su se i ranije hvalili da imaju jake veze, prijatelje u policiji. I oni su tu dolazili. Sigurno im je dojavljeno da pobegnu kad se akcija hapšenja spremala. Nisu stigli tog svog saradnika da dozovu pre nego je uhapšen. Čujem da su u Hrvatsku pobegli i da tamo lumpuju i još to kače na društvene mreže- rekao je gospodin koji nas je sa znatiželjom gledao dok smo pokušavali da nađemo sagovornika među prvim komšijama Panića, no niko od njih nije bio raspoložen za razgovor. 

Foto: instagram

Uroš i Miloš Panić trenutno su u bekstvu, a objavljuju fotografije iz provoda u Zagrebu

Kada smo se komšiji iz susedne višespratnice obratili rekao je da ga ne čudi što komšije iz njihove zgrade ne smeju da pričaju ono što znaju. 

- Nisu Panići naivni, a komšije to znaju i plaše se da bi mogli da im naude kad se halabuka stiša. Nemoguće je da nisu primetili da u stanu u prizemlju imaju takoreći štab za blud i nemoral. Eno još uvek gori svetlo napolju, a znate da svetlo gori kad neko umro, znači da njihovi saradnici žale što im je umro posao. Tamo su se sastajali, sklapali dogovore. Dolazile su i devojke. Nismo znali tačno šta se dešava, ali verovali smo da se drogiraju i orgijaju - kazuje komšija koji želi da ostane anoniman.

Prema rečima drugog komšije koji je jedva pristao na razgovor, Milošu i Urošu je otac kupio stanove u toj zgradi, navodno za svakog po jedan iako smo mi na interfonu videli samo Uroševo ime. Uz to im je "tatica", kako komšija kaže, kupio i taj "najsporniji"stan u prizemlju. 

- Već godinama vodimo bitku sa njima. Njihov otac je kupio tri stana u ovoj zgradi. Stanove su prvo izdavali za rođendanske proslave i žurke. Noćima zbog njih nismo spavali, ali niko im ništa nije mogao iako smo i policiju više puta zvali - ističe naš sagovornik.

Videli smo da u stan u prizemlju oko podneva dolaze dve devojke i jedan muškarac duže kose. Parkirali su auto na ulazu u park i osvrtali se oko sebe dok su koračali.

Podsetimo, braća Uroš i Miloš Panić, zajedno su sa svojim drugom Vukom Stankovićem mesecima podvodili žene. Oni su do detalja razradili " prljavi biznis" i napravili su  instagram stranicu i sajt u tu svrhu, a firma je bila i uredno prijavljena kao Salon za negu tela i masažu. Kao stopostotni vlasnik na sajtu APR navodi se Vuk Stanković.
Kako se može videti na Instagramu, stranica za masaže još uvek nije ugašena i prati je blizu 40.000 ljudi.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading