KOSTURSKE GLAVE, CITATI, ŽENSKA LICA... Tela BRAĆE PANIĆ skoro pa POTPUNO prekrivena tetovažama! EVO KAKVA MISTERIOZNA ZNAČENJA NOSE (FOTO)

Autor:

Hronika

09.02.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihov najbolji drug Vuk Stanković, uhapšen je kao "mozak operacije", koji je organizovao čitav "biznis", dok su Panići bili posrednici u ovom lancu.

KOSTURSKE GLAVE, CITATI, ŽENSKA LICA... Tela BRAĆE PANIĆ skoro pa POTPUNO prekrivena tetovažama! EVO KAKVA MISTERIOZNA ZNAČENJA NOSE (FOTO)

Foto: Facebook

Policija je raspisala poternicu za braćom Panić, Urošem i Milošem, nakon što su pobegli iz zemlje neposredno pred policijsku akciju u kojoj je razbijen lanac prostitucije.

NIJE PRVI PUT DA SU NA METI POLICIJE

Bahato ponašanje i divlja vožnja skupocenim automobilima

Foto: instagram

 

 



Uroš i Miloš Panić već su bili poznati javnosti i policiji zbog bahatog i nedoličnog ponašanja, kao i snimaka divljačke vožnje skupocenim automobilima kroz grad.

Republika

Foto: Facebook

 

 

Uroš Panić se često hvalio luksuznim automobilima na društvenim mrežama, a jedan od njih, "lamborgini", čak mu je bio oduzet nakon brojnih prekršaja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Uros Panic (@uros__panic__)

 

Međutim, osim što su "popularni" po bahatom ponašanju, bahanalisanju, luksuzu i divljaštvu, braća Panić svima su prepoznatljivi i zbog svog ekscentričnog izgleda. 

Njihova tela su skoro pa potpuno prekrivena tetovažama, te im se ne zna broj. 

Republika

Foto: Facebook

 

Naime, njihove tetovaže su raznovrsne, pa se tako na njihovim telima mogu videti citati iz raznih filmova, likovi glumaca, kao i brojnih tekstova simbola i slično...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @milos____panic

 

La vida loca - jedna je od tetovaža na Urošu, kao i "Family first", što predstavlja činjenicu da mu je pordica na prvom mestu. 

Takođe, na njihovim telima, vidljivi su i misteriozni simboli, poput kostruskih glava, poruka na drugim jezicima... 

Podsetimo, kako je Republika prva pisala, MUP Srbije raspisao je poternicu za Urošem i Milošem Panićem zbog posredovanja u prostituciji. Kako smo uspeli da saznamo, njih dvojica su pobegli iz zemlje, a u policijskoj akciji je razbijen lanac prostitucije. Zasad su uhapšene dve osobe.

KAKO JE SVE POČELO?

Njihov najbolji drug Vuk Stanković, uhapšen je kao "mozak operacije", koji je organizovao čitav "biznis", dok su Panići bili posrednici u ovom lancu.

Vuk Stanković, uhapšen je 8. februara pod sumnjom da je organizovao lanac prostitucije u Beogradu. Prema navodima, Stanković je redovno objavljivao fotografije i snimke iz beogradskih klubova, prikazujući se kako sedi u separeima okružen polugolim devojkama. Postavlja se pitanje da li su ove devojke radile za njega, s obzirom na optužbe da je podvodio žene kroz lažne oglase za posao u salonima za masaže.

Republika

Foto: instagram.com

Stanković i Panić u provodu sa devojkama

Prema navodima, Stanković je optužen da je posredovao u organizaciji prostitucije, pri čemu su cene seksualnih usluga varirale od 3.500 do 12.000 dinara. Veći deo zarade navodno je završavao kod Stankovića, često prenošen u kafićima i ugostiteljskim objektima u Beogradu. Uhapšeni makro koji je poslovao u Beogradu takođe je deo ovog lanca prostitucije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading