ODREĐEN PRITVOR INSPEKTORU UBICI! Jezivi detalji iz optužnice - pucao Amri u leđa, a onda je izoveravao sa 15 metaka!

Autor:

Hronika

10.02.2024

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elvisu Ćustendilu određen pritvor.

ODREĐEN PRITVOR INSPEKTORU UBICI! Jezivi detalji iz optužnice - pucao Amri u leđa, a onda je izoveravao sa 15 metaka!

Foto: Avaz

Policijskom inspektoru Elvisu Ćustendilu, koji je osumnjičen da je 7. februara ove godine usmrtio Amru Kahrimanović u tržnom centru u Tuzli, tužilac Kantonalnog tužilaštva TK je odredio pritvor, potvrdio je za Avaz Admir Arnautović.

Podsetimo, Ćustendil je osumnjičen da je pomenutog dana, kada je nesrećna Amra došla do ugostiteljskog objekta čija je bila vlasnica u Tržnom centru Sjenjak u Tuzli, oko 21 čas kako bi zatvorila objekat, naglo ustao i krenuo za njom, a onda u holu tržnog centra iz neposredne blizine, iz službenog pištolja Uprave policije MUK TK, gde je radio u operativnom centru, najpre ispalio hitac u leđa, a zatim dok je ležala na podu, ispalio u nju još petnaest hitaca i usmrtio je.

Republika

Foto: Dnevni Avaz/A.Bešić, Facebook

Amra Kahrimanović

Ostavio ju je da leži u lokvi krvi i pobegao sa mesta zločina.

Ubrzo nakon stravičnog događaja, pripadnici Jedinice za podršku MUP TK su uhapsili Elvisa Ćustendila ispred zgrade u kojoj živi.

Pripadnici Sektora kriminalističke policije obavili su kriminalističku obradu, te je uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu osumnjičeni predat u nadležnost Tužilaštva.

Poslednji ispraćaj Amri Kahrimanović biće održan danas ispred Komemorativnog centra Tuzla, nakon čega će biti sahranjena na groblju Bukovčići, a kako je njen sin Damir za tamošnje medije rekao, umesto da sutra slavi sa majkom njen rođendan, danas će je spustiti u zemlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading